Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Minder bekende sporten om conditie op te bouwen

4 uit 5 - 9 beoordelingen
Beoordeling icoon0 mensen vonden deze informatie nuttig

Sporten is gezond en leuk. Het advies is om dagelijks minstens 30 minuten te bewegen. Voor kinderen geldt dat ze 60 minuten beweging nodig hebben op een dag. 

Sporten zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld teamsporten en individuele sporten, sporten met bal of juist zonder bal. Voor iedereen is er wel een sport te bedenken die bij hem of haar past. Naast de bekende sporten als voetbal, tennis of atletiek, bestaan er ook veel sporten of manieren van bewegen waar je misschien niet zo snel aan denkt. 

In het dossier "Minder bekende sporten om conditie op te bouwen" kun je meer lezen over wat minder bekende sporten.

Wil je beginnen met sporten maar heb je nog geen idee hoe? Dan kan de SamenGezond-app je op weg helpen! Deze app geeft je tips and tricks hoe je meer kunt bewegen op een dag. Maar de app geeft niet alleen tips over beweging, ook ontspanning, gezond eten, afvallen en/of beter slapen tips worden in de app gegeven. Wil je meer weten kijk dan op SamenGezond.nl.

- Advertentie -
Verder lezen

Vond je deze informatie nuttig?

4 uit 5 - 9 beoordelingen

Heeft deze informatie jou geholpen?

Pagina laatst aangepast op 28-05-2021

Auteur: Redactie Gezondheidsplein

.
- Advertentie -
- Advertentie -