Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Adverteren

Gezond zijn en gezond blijven vinden wij bij Gezondheidsplein belangrijk. Dat is gemakkelijker als je daarover goed en duidelijk geïnformeerd wordt. Ook op internet. Daarin zijn wij gespecialiseerd en daarvoor ontwikkelen wij internetconcepten met als doel zoveel mogelijk mensen van correcte, begrijpelijke en betrouwbare medische informatie te voorzien. 

Op wie richten wij ons? 

In het gezin is het vaak de vrouw die op zoek gaat naar (een oplossing voor) een bepaald gezondheidsissue. Van alle vrouwelijke internetgebruikers zoekt 82% weleens online naar gezondheidsinformatie. Vrouwen gebruiken gezondheidssites dan ook significant meer dan mannen. Daarnaast zijn zij de primaire kopers van zelfzorgmiddelen en eindbeslissers als het aankomt op gezondheidsvraagstukken. Als heuse gezondheidsmanagers ontfermen zij zich over de gezondheid van niet alleen henzelf, maar ook van hun partner, de kinderen of de (schoon)ouders. Op deze gezondheidsmanagers richt Gezondheidsplein zich.

Hoe gaan wij te werk? 

De kracht van Gezondheidsplein ligt de in de nauwe samenwerking van verschillende disciplines waaronder een (medische) redactie en SEO-, IT- en marketingspecialisten. We analyseren het zoekgedrag van de doelgroep en produceren content en applicaties om deze doelgroep op de juiste manier te bereiken. De specifieke toegevoegde waarden van internet staat hierbij centraal. We kijken bijvoorbeeld naar internetactiviteit, gebruiksgemak, toegankelijkheid, eenvoud van onderhoud (redactie en techniek) en het feitelijke bereik dat wordt gerealiseerd (kosten per contact). Daarnaast blijft de kwaliteit van onze teksten altijd gewaarborgd, door de unieke samenwerking met een team van artsen die alle aandoeningsteksten medisch-inhoudelijk controleert. Hierdoor liften onze partners optimaal mee met onze medische geloofwaardigheid.

.
- Advertentie -
- Advertentie -