Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Patiëntverhalen over incontinentie

Bekijk hieronder het overzicht van verhalen van patiënten over incontinentie. Lees hoe anderen omgaan met incontinentie en wat hun ervaringen zijn. Laat jouw reactie op dat verhaal achter en kom in contact met lotgenoten.

 • "Ik schaamde me voor mijn urineverlies"

  Erika (46 jaar) heeft last van incontinentie. Door naar de huisarts te stappen kon ze eindelijk iets doen tegen het urineverlies. 

  63reacties| Verhaal door (null)
 • "Ik ben blijvend incontinent door een mislukte operatie"

  Lenie (48 jaar) is boos op haar gynaecoloog. Toen zij een operatie onderging tegen incontinentie werd haar niet verteld wat de gevolgen kunnen zijn. 

  126reacties| Verhaal door Lenie (48)
 • 'Ik heb nu geen last meer van huidirritatie door urineverlies'

  Ellen (46 jaar) heeft sinds enkele jaren last van ongewild urineverlies. En naar mate het urineverlies toenam begonnen er ook andere klachten zoals huidirritatie op te spelen. Hoe erger de klachten werden, hoe geïsoleerder Ellen ging leven. Tot ze op advies van haar apotheker overstapte op goede incontinentieproducten en de klachten aanzienlijk afnamen. 

  4reacties| Verhaal door Ellen (46)
 • "Al jong kreeg ik last van nadruppelen en incontinentie"

  Jan Willem (54 jaar) heeft al ruim vijftien jaar last van ongewild urineverlies. Altijd nam hij de klachten en de gevolgen voor lief. Nu gebruikt hij sinds enige tijd incontinentiemateriaal. Hij wilde dat hij hier vele jaren eerder mee was begonnen.

  12reacties| Verhaal door Jan Willem (54)
- Advertentie -
- Advertentie -

Gezondheidsplein is partner van onder andere Dokterdokter en Ziekenhuis. Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.

Twitter pagina van Gezondheidplein.nlYoutube pagina van Gezondheidplein.nlFacebook pagina van Gezondheidplein.nl