Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Patiëntverhalen over borderline

Bekijk hieronder het overzicht van verhalen van patiënten over borderline. Lees hoe anderen omgaan met borderline en wat hun ervaringen zijn. Laat jouw reactie op dat verhaal achter en kom in contact met lotgenoten.

Verder lezen
  • "Door mijn borderline ontwikkelde ik een eetstoornis"

    Een borderlinepersoonlijkheidsstoornis is een complexe psychische aandoening. Het gaat vaak gepaard met andere problemen zoals eetstoornissen. Babette (24 jaar)  is voor haar borderline ruim een jaar opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting. Nadien heeft ze geen psychiatrische begeleiding meer gevonden, maar het blijkt bijzonder goed te gaan en ze heeft haar leven op orde. 

    59reacties | Verhaal door Babette (24)
  • "Mijn vriendin bleek borderline te hebben"

    Jan (35 jaar) had twee jaar lang een relatie met een vrouw met borderline. De relatie begon geweldig, het was liefde op het eerste gezicht. Alleen had hij geen enkel idee dat zij aan deze stoornis leed. Dit besef kwam pas twee maanden nadat ze gingen samenwonen, toen ze steeds meer vreemd gedrag ging vertonen. In twee jaar tijd heeft hij veel meegemaakt.

    64reacties | Verhaal door Jan (35)
.
- Advertentie -
- Advertentie -