Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Heb ik borderline?

Deze tekst is bedoeld voor mensen die twijfelen of ze borderline hebben. Mensen met borderline zijn erg impulsief en brengen zichzelf daarmee vaak in de problemen. Door hun stemmingswisselingen (woedeaanvallen, verdriet, angst, dolgelukkig voelen) raken ze ook gemakkelijk in conflict met anderen. Borderlinepatiënten lopen regelmatig vast in hun chaotische leven en kunnen daardoor suïcidaal worden, depressief, doen aan zelfverwonding of verslaafd raken. Ook op het leven van hun naasten heeft de aandoening grote impact. Met medicijnen en de juiste therapie kunnen de symptomen worden verminderd. Doe nu de test om te kijken of je lijdt aan borderline. Geef bij iedere stelling aan of deze wel of niet op jou van toepassing is.

Let op: Deze zelftest is slechts een indicatie voor borderline, ga voor een volledige dianose naar de huisarts. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang 2 tot 4 keer per maand alle informatie over jouw gezondheid

Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief. Lees hier meer over in ons privacybeleid en cookiebeleid.

- Advertentie -
- Advertentie -

Gezondheidsplein is partner van onder andere Dokterdokter en Ziekenhuis. Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.

Twitter pagina van Gezondheidplein.nlYoutube pagina van Gezondheidplein.nlFacebook pagina van Gezondheidplein.nl