Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Discussieer mee

Bekijk hieronder het overzicht van discussies over vitaminegebrek. Kies een discussie en geef je mening!

Terug naar het begin
 • Slik jij vitaminepillen?

  De omzet van producenten van voedingssupplementen groeit nog steeds elk jaar. Vitaminen, vooral multivitamineproducten, worden steeds meer geslikt. Door jongeren die gezond willen blijven maar weten dat ze vaak ongezond eten, maar ook door anderen die om allerlei redenen baat zoeken bij een voedingssupplement. Zo zou een hoge dosis vitamine C per dag levensverlengend en kankerwerend zijn. 

  205reacties | Laatste reactie door Joe op 26 juni 2015 19:26
 • Vul jij je voeding aan met multipreparaten?

  Voeding kan worden beschouwd als brandstof voor het lichaam, dat op die manier energie krijgt. Het menselijk lichaam heeft behoefte aan goede voedingsstoffen. Verkeerde brandstof in de vorm van slechte voeding leidt op den duur tot gezondheidsproblemen. Gezonde voeding geeft het lichaam de energie die nodig is om de dagelijkse activiteiten te doen, zoals lopen, werken en sporten. Gezonde voeding is ook de basis voor beschermende stoffen en bouwstoffen die het lichaam nodig heeft om te groeien, zich voort te planten, ziektes te bestrijden en verwondingen te herstellen. Gezond eten is dus erg belangrijk.

  60reacties | Laatste reactie door JER0EN op 21 november 2011 21:34
 • Neem jij extra vitaminen?

  Niemand kan zonder vitaminen. Ze zijn onmisbaar voor het goed functioneren van je lichaam en een goede gezondheid. 

  74reacties | Laatste reactie door andries op 25 maart 2008 13:15
 • Vitaminen: onnodig of extra aanvulling?

  Vitaminen. Ze zijn onmisbaar voor het goed functioneren van je lichaam en een goede gezondheid. Vitaminen zitten in voeding, maar sommige mensen halen ze ook uit een potje. 

  54reacties | Laatste reactie door mar op 18 maart 2011 13:40
.
- Advertentie -
- Advertentie -