Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Patiëntverhalen over darmkanker

Bekijk hieronder het overzicht van verhalen van patiënten over darmkanker. Lees hoe anderen omgaan met darmkanker en wat hun ervaringen zijn. Laat jouw reactie op dat verhaal achter en kom in contact met lotgenoten.

  • En plots blijk je darmkanker te hebben

    Margareth (49 jaar) liet begin 2012 haar bloed prikken, omdat ze dacht dat ze diabetes had. Maar het bleek een stuk ernstiger: darmkanker was de uiteindelijke diagnose. Nu staat haar een rits chemokuren te wachten. “Het is zwaar, maar ik blijf positief. Ook voor mijn man en kinderen.”

    6reacties| Verhaal door Margareth (49)
  • Laxeren voor een coloscopie: een hels karwei

    4 liter laxeermiddel. Zoveel dronk Cees (65 jaar) om te zorgen dat hij schone darmen had voor een coloscopie, een inwendig darmonderzoek. “De laatste liter moest ik mezelf echt dwingen om het glas aan mijn mond te zetten.” 

    0reacties
- Advertentie -
- Advertentie -

Gezondheidsplein is partner van onder andere Dokterdokter en Ziekenhuis. Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.

Twitter pagina van Gezondheidplein.nlYoutube pagina van Gezondheidplein.nlFacebook pagina van Gezondheidplein.nl