Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Nieuwe online training voor efficiënt stemgebruik

donderdag 19 november 2015 | Bron: http://www.ad-voice.nl/

Nieuwe online training voor efficiënt stemgebruik

Voor iedereen die zijn of haar stem intensief gebruikt is er nu een eenvoudige online training beschikbaar: de online stemtraing Ad-Voice. Het bedrijf Ad-Voice traint onder andere professionals om hun stem efficiënt met veel overtuigingskracht en op een gezonde manier te gebruiken.

De online stemcursus is opgedeeld in verschillende modules en bestaat uit 18 onderdelen, beginnend bij kennis over je stem. Verder biedt de 3 uur durende training oplossingen voor beginnende stemklachten, zoals heesheid en geeft inzicht over een goede stemontwikkeling. De training is zo ontwikkeld dat professionals in de daluren van hun werk of in hun vrije tijd de opleiding online kunnen doorlopen.

Een unieke stemtraining

Het brein achter Ad-Voice is stemcoach Debby Mureau. Ze ontwikkelde de Ad-Voice stemtraining samen met onderwijskundige experts van Studytube. Volgens Mureau kampen professional in het onderwijs en in contactcentra vaak met stemklachten. De kwetsbaarheid van de stem komt meestal pas naar voren als er klachten ontstaan.

Ad-Voice

Mureau is stem- en presentatiecoach en paramedisch stemtherapeut. Zij traint onder andere presentatoren, cabaretiers en politici. Daarnaast geeft ze ook trainingen aan sales- en business professionals op het gebied van professioneel, succesvol en gezond spreken. Soms leent ze haar eigen stem aan commercials.

Vragen over stemproblemen

Mureau is ook actief als stemspecialist op Gezondheidsplein. Heb je vragen over de training of over stemproblemen? Stel ze dan gratis in het online spreekuur stemproblemen.

.
- Advertentie -
- Advertentie -