Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Gezondheidsplein genomineerd voor Website van het Jaar 2019

vrijdag 25 oktober 2019

Website van het jaar

Gezondheidsplein is genomineerd voor Website van het Jaar 2019 in de categorie Gezondheid. Al ruim twintig jaar vertaalt Gezondheidsplein medische, wetenschappelijke teksten naar begrijpelijke informatie voor de patiënt. Gezondheidsplein is onderdeel van het Solvo-netwerk, het grootste platform voor online gezondheidsinformatie in Nederland. Gezondheidsplein.nl vormt een betrouwbaar baken in het overweldigende aanbod aan gezondheidsinformatie op internet.

Tot en met 25 oktober 17:00 uur kun jij stemmen op de meest actuele en betrouwbare internetsite op het gebied van gezondheidszorg!

Trots op de nominatie

Alle medewerkers van Gezondheidsplein.nl zijn trots op de nominatie voor Website van het Jaar 2019. Wij werken dag in dag uit om Gezondheidsplein aan te vullen en volledig te maken voor alle mensen die informatie zoeken of vragen hebben over hun gezondheid. De award voor Website van het Jaar zou een bekroning zijn op al ons harde werk!

Hecht jij ook waarde aan betrouwbare medische informatie op internet? Breng dan je stem uit voor Gezondheidsplein.nl!

Stem ook!

.
- Advertentie -
- Advertentie -