Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Voedingsschema baby

1.4 uit 5 - 33 beoordelingen
Beoordeling icoon0 mensen vonden deze informatie nuttig

Het dossier Voedingsschema baby geeft je gemakkelijke handvatten om de juiste voeding voor je baby te bepalen. Het gaat niet alleen om de keuze voor het soort babyvoeding (kies je bijvoorbeeld voor flesvoeding of borstvoeding), maar het gaat ook over de hoeveelheid eten en wanneer je kind het beste begint met vaste voeding.

Vooral wanneer je voor de eerste keer een baby krijgt, zit je vaak met verschillende vragen over de babyvoeding. Bijvoorbeeld over welke babyvoeding het beste is, welke bijvoeding je wanneer kan starten en hoeveel voeding je baby überhaupt nodig heeft. Voeding is van groot belang voor de ontwikkeling van je baby. In dit dossier helpen we je daarom op weg. Zo bespreken we borstvoeding en vertellen we ook over flesvoeding. We geven uitleg over het kolven van moedermelk, over afbouwen van borstvoeding en over hoe en wanneer te starten met het aanbieden van vaste voeding. Ook vind je verschillende voedingsschema's, van één maand tot aan twaalf maanden. Voor iedere maand een nieuw voedingsschema, omdat je baby steeds meer en steeds gevarieerder mag eten.

- Advertentie -

Vond je deze informatie nuttig?

1.4 uit 5 - 33 beoordelingen

Heeft deze informatie jou geholpen?

Pagina laatst aangepast op 25-03-2021

Auteur: Redactie Gezondheidsplein

.
- Advertentie -
- Advertentie -