Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Dr. K. Vos

Huisartsenpraktijk Dr. C.J. Vos

Over Dr. Kees Vos

Dokter Kees Vos is afgestudeerd als huisarts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook heeft hij de Sportartsenopleiding van het Nederlands Instituut voor de Sport Gezondheidszorg (NISGZ) afgerond. Vervolgens is hij 12 jaar werkzaam geweest bij diverse sportmedische adviescentra. Sinds 1983 heeft Kees zijn eigen huisartsenpraktijk.

Verder was Kees betrokken bij het Whiplash Centrum Nederland als behandelaar van whiplashpatiënten en was hij voorzitter van de Medische Adviesraad van de Whiplash Stichting Nederland. Daarnaast is hij gepromoveerd op een proefschrift over acute nekpijn in de huisartsenpraktijk.

Ook heeft Kees een grote interesse in de behandeling van chronische pijn. Hij heeft aan diverse onderzoeken hierover meegedaan, veel nascholingen over dit onderwerp gegeven en is lid van de Dutch Pain Society (DPS). Verder maakt hij deel uit van een research group die onderzoek doet naar de gevolgen van een vitamine B12-tekort.

Dr. Kees Vos op Gezondheidsplein

“Ik vind het belangrijk dat je veel weet van je eigen aandoening. Dat maakt dat er een veel beter gesprek met je huisarts tot stand kan komen. Je bent dan een gelijkwaardiger gesprekpartner, wat ervoor zorgt ervoor dat je, met hulp van je huisarts, beter in staat bent zelf beslissingen te nemen en verantwoorde keuzes te maken. Daar geloof ik in en daarom vind ik het nuttig om tijd te stoppen in het beter maken van informatie over een breed scala aan aandoeningen op Gezondheidsplein.”

Dr. Kees Vos heeft onder andere de volgende artikelen voor Gezondheidsplein gecontroleerd:

- Advertentie -
- Advertentie -