Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Proctos Kliniek

Proctos Kliniek

Over de Proctos Kliniek

De Proctos Kliniek is gespecialiseerd in aandoeningen van de anus en endeldarm. Dit vakgebied heet ook wel proctologie. Denk bij proctologische problemen bijvoorbeeld aan:

Bij de Proctos Kliniek werken de proctologen samen met specialisten uit andere vakgebieden. Vaak zijn proctologische klachten namelijk gelinkt aan andere problemen. Enkele andere specialisten waar de Proctos Kliniek mee samenwerkt zijn:

Over Charlotte Molenaar

Eén van de artsen bij de Proctos Kliniek die teksten nakijkt voor Gezondheidsplein is Dr. Charlotte Molenaar. Zij heeft in 2001 haar opleiding tot chirurg afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sindsdien heeft zij zich gespecialiseerd in proctologische en bekkenbodemchirurgie.

In 2010 opende Charlotte de Proctos Kliniek in Bilthoven, waar zij zowel directeur als chirurg is. Ook is ze sinds 2015 lid van de hoofdredactie van het Nederlands Tijdschrift voor Heelkunde.

- Advertentie -
- Advertentie -