Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Voeding en eten tijdens de zwangerschap

5 uit 5 - 1 beoordeling
Beoordeling icoon0 mensen vonden deze informatie nuttig

Gezonde voeding is altijd belangrijk. En zeker ook tijdens je zwangerschap. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je ongeboren kind. Je kindje is namelijk geheel afhankelijk van jouw voeding en heeft veel bouwstoffen nodig tijdens de ontwikkeling. Verkeerde voedselkeuzes kunnen een grote invloed hebben op de ontwikkeling van je kindje. Zelfs voordat je zwanger wordt is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Wanneer je ontdekt dat je zwanger bent, is de ontwikkeling van je baby namelijk al in volle gang. 

Voeding en eten tijdens de zwangerschapDit dossier gaat over eten en zwangerschap. Wat mag je wel en wat mag je juist niet eten als je zwanger bent of wilt worden? Hoe eet je zo gezond mogelijk? Moet je echt voor twee eten tijdens je zwangerschap? Wat voor rare eetgewoonten kun je krijgen? En wat als je last heb van zwangerschapsmisselijkheid en geen hap door je keel krijgt? Dat en meer lees je in dit dossier.

- Advertentie -

Vond je deze informatie nuttig?

5 uit 5 - 1 beoordeling

Heeft deze informatie jou geholpen?

Pagina laatst aangepast op 30-07-2021

Auteur: Redactie Gezondheidsplein

.
- Advertentie -
- Advertentie -