Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Gezondheidsplein.nl is populairste gezondheidswebsite van 2015

donderdag 26 november 2015 | Bron: Websitevanhetjaar.nl

Gezondheidsplein.nl is populairste gezondheidswebsite van 2015

Gezondheidsplein.nl is Website van het Jaar 2015 in de categorie Gezondheid. Dat werd woensdag 25 november bekendgemaakt tijdens de awardshow van de Website van het Jaar verkiezing in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Gezondheidsplein.nl nam de prijs in ontvangst als Populairste Website in haar categorie.

Het Nederlandse publiek beoordeelde 6 weken lang websites in 24 categorieën op favoriete inhoud, klantvriendelijke navigatie, het design en de aanbevelingsintentie. Genomineerde websites maakten kans op een prijs in de categorie Beste website en Populairste website.

Populairste website

Het is niet de eerste keer dat Gezondheidsplein deze publieksprijs wint. In 2005, 2006 en 2007 werd het online gezondheidsplatform ook al uitgeroepen tot populairste website in haar categorie. Partnerwebsite Dokterdokter wist dit jaar tevens een nominatie in de wacht te slepen.

Bedankt voor jullie stem!

Gezondheidsplein bedankt haar bezoekers en natuurlijk iedereen die gestemd heeft. We zijn ontzettende blij en trots dat we deze publieksprijs voor de vierde keer in ontvangst mochten nemen. Ook In 2016 gaan we uiteraard weer hard aan de slag met het publiceren van de beste gezondheidsinformatie.

Gezonde groet!

Het team van Gezondheidsplein

.
- Advertentie -
- Advertentie -