Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Check of jij een hersenabces hebt

Een hersenabces begint meestal met hoofdpijn en soms koorts. Ernstigere symptomen zijn afhankelijk van de plaats van het abces (in de grote of kleine hersenen). Hieronder staan verschillende symptomen genoemd die kunnen voorkomen bij een hersenabces. Je hoeft niet alle symptomen te hebben en er kunnen ook andere symptomen optreden. Lees voor meer informatie de uitlegpagina en raadpleeg bij twijfel een arts.

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je mogelijk een hersenabces hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Terug naar het begin

Algehele malaise?

Ja

Nee

Vertoon je symptomen van hersenabces

Heb je de vragen in de symptomenchecker één of meerdere keren met 'Ja' beantwoord? Kijk dan bij Uitleg voor meer informatie over hersenabces of op de pagina Behandeling voor een oplossing.

Pagina laatst aangepast op 30-12-2019

.
- Advertentie -
- Advertentie -