Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Drs. W. van Donselaar

Stichting Studentengezondheidszorg

Over Wim van Donselaar

Na het behalen van zijn artsendiploma in 1985 heeft dokter Wim van Donselaar eerst enkele jaren gewerkt op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. Daarna runde hij ruim tien jaar als huisarts zijn eigen praktijk. Dit combineerde hij met zijn functie van directeur van de Studentengezondheidszorg Delft en reiskliniek SGZ.

Na het stoppen van zijn huisartsenpraktijk is Wim in verschillende functies in de zorg werkzaam geweest. Zo heeft hij gewerkt als arts ouderenzorg binnen een instelling voor patiënten met dementie en was hij betrokken bij verschillende innovatieve projecten binnen de zorg. Momenteel werkt hij nog steeds als directeur van de Stichting Studentengezondheidszorg en als medisch adviseur bij verschillende huisartsenpostenAls geregistreerd reizigersgeneeskundige is hij tevens medisch inhoudelijk verantwoordelijk voor de reiskliniek SGZ.

Wim van Donselaar op Gezondheidsplein

Vanuit zijn interesse voor innovaties in de zorg en de overtuiging dat makkelijk toegankelijk betrouwbare medische informatie een belangrijke bijdrage kan leveren aan de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg, is Wim betrokken bij het beoordelen van de teksten op Gezondheidsplein.

Drs. Wim van Donselaar heeft onder andere de volgende artikelen voor Gezondheidsplein gecontroleerd:

Wim kijkt niet alleen teksten na voor Gezondheidsplein, ook is hij de medisch hoofdredacteur van Dokterdokter.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over drs. Wim van Donselaar? Neem dan een kijkje op:

- Advertentie -
- Advertentie -