Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

G. Tammenga, diëtist

G. Tammenga

Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga

Over Grietje Tammenga

Grietje Tammenga is afgestudeerd als diëtist in 1980 en voordat ze in 2005 haar eigen diëtistenpraktijk oprichtte, werkte zij jarenlang als diëtiste in de eerste lijn. Met tientallen jaren ervaring als diëtiste en inmiddels ook als leefstijlcoach en mindfulness trainer, heeft Grietje veel expertise op het gebied van eet- en gewichtsproblemen.

Psychologie, pedagogie, motiverende gespreksvoering en mindfulness geven Grietje veel inzicht en inspiratie in haar werk. Grietje vindt het interessant om de voedingswetenschap te vertalen naar haalbare persoonlijke adviezen. “Gezondheid is meer dan alleen gezond eten, maar wordt bepaald door het hele leefpatroon en alle keuzes die hierin gemaakt kunnen worden. Mensen hierbij inspireren en daadwerkelijk helpen, dat is mijn uitdaging.”

Specialisaties

Grietje Tammenga houdt zich onder andere bezig met de volgende aandachtsgebieden binnen de diëtetiek:

Professionele aansluitingen

Naast haar eigen praktijk werkt Grietje ook samen met verschillende verenigingen, stichtingen en organisaties. Hierdoor blijft zij op de hoogte van de meest actuele kennis op het gebied van diëtetiek. Grietje is onder andere aangesloten bij:

  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten
  • Kwaliteitsregister Paramedici (kwaliteitsgeregistreerd)
  • Netwerk Voedings Interventie Eetstoornissen
  • Netwerk Kinderdiëtisten
  • Nederlandse Academie voor Eetstoornissen

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/grietje-tammenga-67445b40/ 

- Advertentie -
- Advertentie -