Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Patiëntverhalen over erectiestoornis

Bekijk hieronder het overzicht van verhalen van patiënten over erectiestoornis. Lees hoe anderen omgaan met erectiestoornis en wat hun ervaringen zijn. Laat jouw reactie op dat verhaal achter en kom in contact met lotgenoten.

Verder lezen
 • "Na zijn hersenbloeding kan mijn man geen erectie meer krijgen"

  Ineke (44) is getrouwd met Jan (45) die vorig jaar een hersenbloeding kreeg. Dat had nogal wat invloed op hun seksleven.

  59reacties | Verhaal door Ineke (44)
 • "Door mijn prestatiedrang kreeg ik geen erectie meer!"

  Intens verliefd was Tom (24 jaar) op zijn vriendinnetje, maar een maand geleden is de relatie stuk gelopen. Hij kon haar op seksueel vlak niet bevredigen. "Ik was zó gek op haar dat ik geen erectie kreeg als we elkaar gingen vrijen."

  68reacties
 • Erectiestoornis door hartaanval

  Ans en Freek zijn beiden bijna 60 jaar. Ze zijn inmiddels al 35 jaar getrouwd. De kinderen zijn de deur uit. Tijd om te genieten. Op een dag wordt Freek plotseling niet lekker en krijgt pijn in zijn borst. De huisarts wordt gebeld en hij komt meteen langs. Freek wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

  13reacties | Verhaal door Ans en Freek
.
- Advertentie -
- Advertentie -