Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Patiëntverhalen over dwarslaesie

Bekijk hieronder het overzicht van verhalen van patiënten over dwarslaesie. Lees hoe anderen omgaan met dwarslaesie en wat hun ervaringen zijn. Laat jouw reactie op dat verhaal achter en kom in contact met lotgenoten.

  • Rolstoelbasketbal

    Coen (26) raakte vijf jaar geleden verlamd na een ongeluk. Sindsdien kan hij zijn benen niet meer gebruiken en zit hij in een rolstoel. Na zijn revalidatie stortte hij zich vol overgave op het rolstoelbasketbal, want ondanks de beperking hoef je als rolstoelgebruiker niet stil te zitten.

    5reacties | Verhaal door Coen (26)
  • "Hoe waterpret voor mij eindigde in een dwarslaesie"

    Bijna 30 jaar geleden eindigde een onbezorgde zomervakantie met vrienden voor Sam (nu 46 jaar) in een ware nachtmerrie. "Samen met vrienden genoot ik van een welverdiende vakantie. Gezellig samen lol beleven, lekker eten en een biertje erbij. We bleven in eigen land en het was voor de verandering lekker weer. De jongens en ik dolden in het gras en deden het werpspel, waarbij er telkens iemand werd 'weggegooid'. We hadden de grootste lol. Toen ik in het zwembad werd gegooid, bleek hier echter maar een laagje water van 40 cm in te zitten…"

    1reacties | Verhaal door Sam (46)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang 2 tot 4 keer per maand alle informatie over jouw gezondheid

Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief. Lees hier meer over in ons privacybeleid en cookiebeleid.

- Advertentie -
- Advertentie -

Gezondheidsplein is partner van onder andere Dokterdokter en Ziekenhuis. Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.

Twitter pagina van Gezondheidplein.nlYoutube pagina van Gezondheidplein.nlFacebook pagina van Gezondheidplein.nl