Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

R. Pieterse, fysiotherapeut

R. Pieterse

Profess Fysio

Over Robbin Pieterse

Robbin Pieterse is fysiotherapeut en praktijkhouder bij Profess Fysio in Alkmaar en omstreken. Hij studeerde fysiotherapie in Amsterdam en heeft zich vervolgens in Amersfoort gespecialiseerd in de manuele therapie.

Robbin geniet van het werken met mensen. Omdat ieder persoon uniek is, is iedere klacht dat dus ook. Juist de complexiteit van sommige klachten maken het voor Robbin een soort puzzel waarvan je niet weet hoeveel puzzelstukjes erin zitten.

Robbin Pieterse op Gezondheidsplein

Over zijn motivatie voor het nakijken van teksten op Gezondheidsplein zegt Robbin het volgende: “In mijn werk heb ik gemerkt dat er een aantal factoren heel belangrijk zijn voor de klant: duidelijkheid, eerlijkheid, zorgvuldigheid en aandacht. Onduidelijkheden leiden altijd tot onrust en daarmee dus ook weer tot stress wat weer een negatieve invloed heeft op de klacht(en). De tijd nemen voor uitleg zodat de klacht ook begrepen wordt vind ik daarom erg belangrijk. Het nakijken van teksten op Gezondheidsplein is daarnaast een leuke hobby geworden!”

Robbin Pieterse heeft onder andere de volgende artikelen voor Gezondheidsplein gecontroleerd:

- Advertentie -
- Advertentie -