Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Tanden bleken

5 uit 5 - 1 beoordeling
Beoordeling icoon0 mensen vonden deze informatie nuttig

Als kind heb je een stralend wit gebit gekregen dat een prachtige glimlach opleverde. Echter, naarmate je ouder wordt zie je dat de kleur van je tanden langzaam veranderd. Er komt hardnekkige aanslag op die niet zo eenvoudig te verwijderen is.

Witte tandenWie zich stoort aan de kleur van zijn gebit, hoeft de oplossing tegenwoordig niet meer te zoeken in kostbare kronen of andere dure behandelingen. Tanden kunnen ook vanuit huis gebleekt worden tot ze de juiste kleur hebben. Maar is het wel zo verstandig een pakketje bleekmiddel voor tanden in huis te halen en voor de spiegel de tanden schoon te maken? In dit dossier vind je alle informatie over het bleken van tanden.

- Advertentie -

Vond je deze informatie nuttig?

5 uit 5 - 1 beoordeling

Heeft deze informatie jou geholpen?

Pagina laatst aangepast op 10-12-2015

Auteur: Redactie Gezondheidsplein

.
- Advertentie -
- Advertentie -

Gezondheidsplein is partner van onder andere Dokterdokter en Ziekenhuis. Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.

Twitter pagina van Gezondheidplein.nlYoutube pagina van Gezondheidplein.nlFacebook pagina van Gezondheidplein.nl