Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Minnaar én een gelukkig huwelijk

Verhaal door Vivian (33)

Sommige vrouwen dromen ervan om er een minnaar op na te houden. Gewoon vanwege de ongecompliceerde seks, zonder alle verplichtingen die daarbij komen. Zo ook Vivian (33). Ze had een uitlaatklep nodig, om haar huwelijk levendig te houden. "Ik houd nu zelfs nog meer van mijn man."

"Ik ben een getrouwde vrouw van 33 jaar met twee kinderen. Op het eerste gezicht leef ik een heel gewoon leven; ik werk, ik verzorg de kinderen, ben actief op school en houd ook zielsveel van mijn man! Maar ik heb een minnaar, hij is ook getrouwd en heeft een kindje. Ik weet dat het helemaal verkeerd is maar ik kan er niet mee stoppen en hij ook niet. We zien elkaar ongeveer een keer per maand en hebben dan de heerlijkste seks! Verder weten we allebei dat het ook niets meer mag worden en kan worden! Trouwens ik en ook hij willen dat niet.

Nog beter seksleven met mijn man

Het hele gebeuren heeft mijn seksleven met mijn man beter gemaakt. Ik ben een stuk opgewekter, vrolijker en kan de hele wereld aan. Maar toch is het fout, tenminste dat is de algemene maatschappelijke norm, maar hoe komt het dan toch dat ik me er goed bij voel?? 

De gebruikte naam in het verhaal is vanwege privacyredenen gefingeerd. 

Het hele gebeuren heeft mijn seksleven met mijn man beter gemaakt. Ik ben een stuk opgewekter, vrolijker en kan de hele wereld aan. Maar toch is het fout, tenminste dat is de algemene maatschappelijke norm, maar hoe komt het dan toch dat ik me er goed bij voel?? 

De gebruikte naam in het verhaal is vanwege privacyredenen gefingeerd. 

Verder lezen

Reacties

 • johan

  08 september 2019 11:33

  Mijn vrouw heeft ook een minnaar. Het idee kwam van mijn kant. Ik vind het spannend en opwindend. Het geeft mij een stimulans om vaker sex met haar te hebben. Zij stond er gelukkig voor open en onze relatie is er daardoor alleen maar beter van geworden. De minnaar hebben we samen uitgezocht en is een vriend van ons samen geworden. Soms hebben we een trio (wat mijn vrouw het liefst heeft).
  Het zal wel allemaal niet zo horen, maar ach wij zijn happy zo!

  • jan

   25 november 2018 10:00

   Mijn vrouw heeft ook minnaars en ook bij ons is het daar alleen maar beter van geworden. Niemand weet dit en dat maakt het soms wel eens moeilijk, maar voor ons is het prima zo. Ik zelf heb er geen behoefte aan om met een ander te gaan. Ik kijk nu anders naar mijn vrouw en waardeer haar meer en doe meer mijn best. Wij of ik was wat ingedut en alles was routine huisje boompje beestje. Dit brengt echt leven in de brouwerij en ik vind het ook best spannend.

   Ik moet wel eerlijk zeggen dat mijn vrouw mij heeft verteld dat zij me nooit kwijt wil en mij dat ook laat merken. ik hou echt van haar en zij is nu net als jou meer opgewekt en heeft meer energie. Ik vind het ook leuk als zij haar opmaakt en leuke kleding aan doet. zij ziet er echt heel goed uit.

   • Bernd

    12 maart 2018 13:00

    Wij genieten van elkaars "stoute gedachtes". Wij zijn daarin volledig open en dat maakt het tot iets moois.
    Niets hoeft en spannende gedachtes maken het juist leuk. Reageer maar van ons krijg je een reactie.

    • Ilse

     17 juli 2017 21:44

     Prima hoor! En mannen, doe niet zo gefrustreerd! Laat de rest van je leven niet zo verpesten door de misstap van een ander!

     • ben

      06 augustus 2017 07:22

      Laat de rest van je leven niet zo verpesten door de misstap van een ander? Ik verhuis naar Thailand. Dat is een upgrade. Was het maar een uitzondering dat westerse vrouwen dit gedrag vertonen. Het is de norm geworden. De risico's en de nadelen zijn te groot geworden hier in de westerse wereld. De voordelen van huwelijk en vaste relaties zijn er niet meer voor mannen. I'm out. Ik zie geen reden meer voor verdere onderhandelingen. Ik ga mijn geluk wel ergens anders zoeken. Ik raad iedere westerse man aan het zelfde te doen. Ik ben klaar met dit soort gedrag. En de mensen die het goed praten. Ik hoef deze onzin niet in mijn leven.

      • anton50

       03 augustus 2017 18:38

       "Mannen, doe niet zo gefrustreerd."
       Hmm. Als een vrouw bedrogen wordt, vind zij dat ook niet zo tof! Die kunnen ook (zeer) gefrustreerd zijn.
       Niet de mannen in het hoekje zetten.
       Dank u wel.

      • ben

       14 juli 2017 15:44

       Als je als man opzoek bent naar liefde dan ben je beter af met een hond. We hadden vrouwen nooit rechten moeten geven. Ze zijn gewoonweg niet in staat om de verandwoordelijkheid te dragen. Liefde is dood. Feminisme heeft het vermoord. Het is tijd om westerse vrouwen te boycotten. Ik verhuis naar Thailand. Ik ga mijn tijd, geld en energie niet verspillen aan westerse vrouwen. Totaal waardeloos.

       • Merilin3015

        27 juni 2017 18:43

        Doctor Okumu heeft me echt een reden gegeven om gelukkig te zijn. Mijn man verliet me twee jaar geleden omdat we acht jaar getrouwd waren en ik ben niet vruchtbaar. Verschillende keren zal hij me naar het ziekenhuis brengen voor de check-up en de dokter zal zeggen dat ik medisch goed ben, maar na seks met mijn man zal ik nog steeds niet zwanger zijn en dit zorgde ervoor dat mijn man maandenlang thuis wegliep.

        Ik was verward en begon oplossingen te vinden toen ik meende hoe Doctor Okumu mensen heeft geholpen, dus ik heb hem snel gehaald en hij verzekert me dat hij mij ook zal helpen. Ik deed alles wat hij me vroeg om te doen en ging terug naar huis om mijn man gelukkig te zoeken. Ik vond hem en ik smeekte hem om mij een tweede kans te geven die hij aanvaarde en die nacht hebben we beide geslapen en seks gehad. Eén maand later bleek ik zwanger en slechts een week geleden ben ik bevallen van een tweeling. Ik weet echt niet hoe dokter Okumu moet bedanken, omdat hij als een God op aarde is, alles gebeurde net zoals hij zei. Mijn man houdt van me meer dan voorheen en we leven gelukkig met de baby's.

        • Guus geluk

         26 juni 2017 02:16

         Wat me opvalt is dat een vrouw een stuk schrijft over haar gevoelens en dat ze een gelukkig huwelijk heeft maar helaas iets mist. En wat ik dan zie, is dat bijna alleen maar mannen negatief reageren. Een keuze om een minnaar te hebben is toch niet verkeerd? Alsof wij mannen heilig zijn...kom op...

         Ik ben één van de gelukkige minnaars van een getrouwde vrouw... En ja, ze is gelukkig getrouwd, ze houdt van haar man en kinderen. Dat weet ik ook en dat is toch niet erg... We zien elkaar ook eens in de 1-2 maanden, en dat is fantastisch.

         Haar huwelijk is hierdoor ook verbeterd en dat is toch goed. Het duurt zolang het duurt...geen verwachtingen.

         Wij mannen hebben toch ook onze fantasieën??
         Welke man denkt niet bij een mooie vrouw...wauw...
         Welke man laat zijn fantasie niet de vrije loop??
         Welke man heeft ook niet een dip in z'n relatie gehad en de verleiding gehad om zich op 'glad ijs' te bevinden.

         'Vivian' heeft deze keuze gemaakt en zij is de enige die hierover mag oordelen vind ik. Het is haar keuze, haar verantwoordelijkheid. Is dit een wijze keuze? Werken aan je relatie op welke manier dan ook zonder een minnaar zou ik toejuichen. Maar als dat nu niet lukt. Als relatietherapie niet werkt en je toch bij elkaar wil blijven omdat je al zoveel jaren bij elkaar bent, zoveel jaren lief en leed gedeeld hebt, kinderen hebt gekregen waar je samen van houdt, je maatjes bent, niet zonder elkaar kan, dan is dit misschien in 'Vivian's' ogen een goede reden om hun huwelijk te redden.

         Het gras is toch groener bij de buren zeggen ze altijd? Maar je moet er wel voor zorgen dat je eigen gazon niet verdort. Die moet je bijhouden, water geven en koesteren... Maar soms is het toch lekker om op dat mooie gazon te liggen van de buren....

         Kan nog wel doorgaan, maar dan word het wel een heel lang verhaal.

         Punt is gewoon... Als je een goed huwelijk hebt, maar je mist dat ene wat je man niet kan of wil geven, dan is een minnaar een optie...En ik ben met recht trots een minnaar te zijn.

         • Anton

          10 juli 2017 01:43

          "'Vivian' heeft deze keuze gemaakt en zij is de enige die hierover mag oordelen vind ik. Het is haar keuze, haar verantwoordelijkheid."

          Lekker makkelijk, Guus. Je helpt gewoonweg een andere vrouw haar man te bedriegen. En dat moet ook nog allemaal normaal gevonden worden? Vind het een disrespect naar haar man toe en een schijnheiligheid van de eerste klasse. Wat als hij erachter zou komen? Wat dan? Misschien komt hij wel even op visite. Wellicht vind je dat ook gezellig. Maar ik denk het niet...

          • anton50

           27 juni 2017 17:11

           "'Vivian' heeft deze keuze gemaakt en zij is de enige die hierover mag oordelen vind ik. Het is haar keuze, haar verantwoordelijkheid."

           Lekker makkelijk, Guus.
           Je helpt gewoonweg een andere vrouw haar man te bedriegen. En dat moet ook nog allemaal normaal gevonden worden?
           Vind het een disrespect naar haar man toe en een schijnheiligheid van het eerste klas water.

           Wat als hij erachter zou komen? Wat dan? Misschien komt hij wel even op visite... Wellicht vind je dat ook gezellig...
           Maar ik denk het niet..

          • Miranda

           06 juni 2017 13:52

           Ik ben negentien jaar samen met mijn man, waarvan zeventien jaar getrouwd en heb twee puberzoons. Op zich hebben we het goed samen, maar ik mis heel erg de spanning. In het begin waren we heel vaak intiem, maar na de geboorte van onze zoons en mijn operatie (baarmoeder verwijderd in 2010) had ik de behoefte niet meer zo. Manlief ook een stuk minder. Nu, sinds begin dit jaar, weet ik dat ik in de overgang zit. Heb ook een burn-out, dit versterkt elkaar heel erg. Ik heb begin dit jaar gevoelens gekregen voor een 20 jaar jongere jongen. Ik heb dit zelf afgebroken, want voelde niet goed. Ben nu sinds een maand aan het seks chatten met een tien jaar oudere, gescheiden man. Ik vind het heerlijk, hierdoor meer zin in seks met m'n man. Het dak gaat er weer vanaf. Maar ondanks dat ben ik ook heel nieuwsgierig naar de man waarmee ik seks chat. Heb met hem afgesproken om binnenkort. Nou ja, lijkt me duidelijk. Mijn man weet hier niks vanaf, maar geniet ook weer meer van mij. Ben heel vrolijk, blij en gelukkig. Dat straal ik ook meer uit. Ja, ik weet dat het fout is, maar het voelt o zo fijn.

           • Anton50

            11 juni 2017 15:54

            Tja Miranda, en toch.. vind ik dat je eerlijk moet zijn naar je man toe. Vind het bedriegerij van de eerste soort. Mijn vrouw en ik zijn na een paar heftige gesprekken nu eerlijk naar elkaar toe. Ik weet nu dat zij gevoelens voor die ander heeft, en hij voor haar. En ik weet ook dat zij misschien wel seks met hem wil hebben. Al is zij daar door haar onzekerheid nog niet uit. En weet je? Ik zou dat oké vinden; zolang er maar openheid en eerlijkheid is, en dus ja, ook de appjes delen. Hoeft niet allemaal, maar af en toe wel. En praten met elkaar. Gevolg; een diepere verliefdheid wederom, en dat na 34 jaar.

            Ik zou het voorbeeld volgen, want als je man er wel achter komt, vliegt het dak er ook af, maar dan op een andere manier!

            • Miranda

             15 juni 2017 11:46

             Beste Anton50,

             Mijn man staat hier heel anders tegenover dan ik. Hij vindt dit niet kunnen. Ja, vond ik tot voor kort ook, maar sinds begin dit jaar ben ik om. Dat met de jongeman kwam alleen van mijn kant. Ik was zo geschrokken van mijn eigen gevoelens, dat ik er mee gestopt ben. Maar ik miste het toch kennelijk. Dus, nu bijna twee maanden aan het chatten met die ander, dat begon heel onschuldig, gezellig kletsen, maar is nu echt een sekschatrelatie geworden. En het komt nu ook van twee kanten. Hij weet dat ik getrouwd ben, en niet bij mijn man weg wil. Ik kan en wil niet meer zonder. Ik word er gelukkiger van en mijn man profiteert er ook van. De afgelopen twee maanden heeft hij meer seks met mij gehad dan de afgelopen 7 jaar. Voorlopig zie ik dit als een win-win situatie.

             • Miranda

              20 juni 2017 15:24

              Heb dit weekend ruzie gehad met mijn man ivm het chatten. Hij weet nog steeds niet dat het een sekschat was, vermoedt het misschien wel. Maar na deze ruzie, besloten het chatten maar te stoppen en eerst eens te kijken of er nog iets van mijn huwelijk te maken is. Aangegeven naar mijn man waar het aan schort, te weinig aandacht voor mij en praten over alles, ook moeilijke en pijnlijke onderwerpen (want ook daarin schiet hij tekort). Hopelijk gaat het weer de goede kant op, zo niet, kies ik voor mijzelf en pas daarna voor een eventuele nieuwe relatie met degene van de chat.

              • anton50

               27 juni 2017 17:07

               Hoi Miranda,

               Good for you! De eerste stappen zijn gezet. Geloof me dat openheid en eerlijkheid beter is; voor jezelf en jouw eigenwaarde. En ja, de seks met je man is dan wel beter geworden, maar is wel deels gebaseerd op een illusie van de kant van je man. Die denkt namelijk dat alles koek en ei is, maar dat is niet zo.

               Ik wens je veel inzicht en wijsheid toe..
               Groetjes
               Anton

           • anton50

            27 mei 2017 01:54

            De eerste reacties van dit artikel gaan terug tot 2000!
            Maar het blijft actueel. Mijn vrouw heeft ook zeer veelzeggende appjes uitgewisseld met een andere man. Hij wil haar omhelzen, hij wil met haar zoenen en hij wil haar heel graag zien. Ook is het over de videochat, om twaalf uur 's nachts. Als het al zover gaat, begin je wel te denken; wat wil die vent van mijn vrouw?
            En als zij dan ook telkens antwoord; ja, dat hoop ik ook. Ja, dat wil ik ook, dan denk ik wederom; wat is dit!
            Ik voel mij belazerd, gepiepeld en in de rug gestoken. De ene dag zijn ze lief en ze lachen, en ze geven je lekker eten, allemaal om je een rad voor ogen te draaien.

            Dames, jullie zijn mij te geraffineerd, en ik hoop dat iedere zogenaamde zichzelf respecterende vrouw hier keihard tegen de lamp loopt. Ik gun het jullie vanuit de grond van mijn hart.

            • ben

             14 juli 2017 16:32

             Ik hoop dat je al gescheiden bent van deze vrouw. Anders zou ik dat maar snel doen. Als ze dit soort dingen doet is de relatie niet meer te redden. Je bent beter af alleen. Misschien kan je haar meenemen naar Egypte en ruilen voor een kameel. Daar heb je meer aan en ze zijn goedkoper in onderhoud. Afhankelijk van haar uiterlijk en leeftijd kan je misschien een boot voor haar krijgen. Of een sixpack bier. Alles beter dan met zo'n vrouw te moeten leven. Elke dag dat je bij haar blijft is gewoon zonde. Ik hoop voor je dat deze les genoeg was en nooit meer de fout maakt om een vrouw in huis te halen. Ga lekker de dingen doen die jou gelukkig maken. Ga een rondreis maken in Thailand. Als je terug bent dan vraag je jezelf af wat je ooit in westerse vrouwen gezien hebt. Kies voor jezelf. Niemand anders doet het. De droevige waarheid is dat het niemand iets kan schelen wat mannen voelen. Daarom moet je gewoon je eigen ding doen. MGTOW FOR LIFE!

            • ben

             01 mei 2017 15:10

             Dit moeten ze aan jongens leren in middelbaar onderwijs. Dit is waarom mannen beter single kunnen blijven. Dit is waarom je nooit moet trouwen, kinderen moet krijgen of moet samenwonen. Als deze vrouwen zwanger worden dan hangt haar man ook nog eens voor de kosten, buiten de jackpot die ze bij de scheiding krijgt.

             Vind je het gek dat mannen en nu ook jongens van vaste relaties afzien. De risico's zijn te groot. Westerse vrouwen zijn waardeloos voor een man. Het enige wat ze te bieden hebben is hun vagina en zelfs die moet je nog delen met andere mannen. Nee dank je, ik blijf liever SOA vrij. Mannen red je zelf. Google MGTOW!

             .
             - Advertentie -
             - Advertentie -