Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Een extra vriend voor de seks?

Verhaal door Sherry (22)

Sherry (22 jaar) is seksueel gefrustreerd. Het liefst heeft zij elke dag gemeenschap met haar vriend, maar haar vriend ziet het niet zitten om elke dag seks te hebben. 

"Ik denk dat ik een seksverslaving heb. De hele dag denk ik aan seks en het liefst heb ik het ook elke dag. Ik heb het hier met mijn vriend over gehad, maar er verandert niets. Zijn behoeftes zijn gewoon minder dan die van mij."

Verlangens stillen

"Nu zit ik er aan te denken om er nog een relatie bij te nemen en dan puur en alleen voor de seks. Zo kan ik mijn verlangens stillen. Er is alleen een probleem: ik wil ook in een relatie blijven met mijn huidige vriend, maar ik kan dit niet aan mijn vriend vertellen. Hij zal hier geen begrip voor hebben. Ik ben radeloos. Wat moet ik doen? Ik heb nog geen actie ondernomen. Ik probeer eerst andere manier te bedenken om mijn verlangens te stillen. Helaas heb ik tot nu toe niets kunnen bedenken."

"Nu zit ik er aan te denken om er nog een relatie bij te nemen en dan puur en alleen voor de seks. Zo kan ik mijn verlangens stillen. Er is alleen een probleem: ik wil ook in een relatie blijven met mijn huidige vriend, maar ik kan dit niet aan mijn vriend vertellen. Hij zal hier geen begrip voor hebben. Ik ben radeloos. Wat moet ik doen? Ik heb nog geen actie ondernomen. Ik probeer eerst andere manier te bedenken om mijn verlangens te stillen. Helaas heb ik tot nu toe niets kunnen bedenken."

Verder lezen

Reacties

 • Janny

  05 januari 2019 16:07

  Als vrouw kan je een vriend erbij nemen ,enkel voor de seksuele verlangens van de vrouw. Je moet niet hand in hand lopen in het openbaar. Enkel seks op een plaats die jullie weten. Dat kan. Ik wil daar gerust op ingaan, 49 jaar en geen seksuele ziekten. Netjes.

  • Venus

   02 mei 2018 21:34

   Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en een man, maar de intimiteit stelt niets voor. Hij bedoelt het goed, maar begrijpt niet dat een vrouw vrijen anders beleeft dan een man. Eigenlijk waren we beide gefrustreerd en het gaf spanningen, maar we wilden toch samen blijven. We hebben toen een gewaagd voorstel gedaan. Hij zou met een hem bekende vriendin die alleenstaand is seks mogen hebben en ik met een man die ik oppervlakkig kende. Wel zouden we telkens met elkaar spreken over hoe het was.

   De eerste keer dat ik "vreemd"ging was ik nerveus, maar het was een man die me aanvoelde en begrip had en niets forceerde. Ik vond hem wel leuk en lief maar verder niets. Toen ik thuis kwam en mijn man ook met een ander intiem was geweest, waren we beiden erg opgewonden en we deden het samen, maar het was nog onwennig.

   De tweede keer dat ik weer naar die man toeging had ik me voorbereid, erotische lingerie gekocht en we zouden eerst ergens wat gaan eten en dan een kamer nemen in het hotel. Ik moet zeggen dat het in 1 woord fantastisch was. Rond 6 uur lagen we in bed en pas om 11 uur hebben we ons weer aangekleed. Ik was total loss. Ik dacht dat ik maar 1 keer kon klaarkomen, maar met hem gebeurde het drie keer.

   Ik begon aan mijn man ook te merken dat zijn tijdelijke vriendin hem had veranderd, hij was veel meer teder en geduldig en voor de eerste keer ook een lang voorspel. Het ging steeds beter. Tenslotte ben ik met mijn tijdelijke vriend een paar dagen weg geweest als afsluiting. we hadden een bungalow gehuurd. We hebben een hele dag seks gehad en zijn pas laat gaan eten.

   Ons huwelijk is er veel inniger door geworden en heb er geen spijt van. Maar ik geef toe dat je elkaar goed moet kennen om zo'n experiment aan te gaan.

   • Nelis

    16 juni 2017 13:23

    Hoi, ik begrijp je frustratie. Ik heb hetzelfde, alleen dan het feit dat ik een man ben van 59 jaren jong en mijn vrouw, die bijna 9 jaar jonger is, niets meer van de seks wil weten. Ik hou van haar en wil beslist niet bij haar weg, maar mis de seks. Ze zegt dat ze het kan begrijpen dat ik dat bij iemand anders vind, maar is dat zo en wie wil er een seksrelatie met een man van bijna 60 jaar? En dan bedoel ik ook alleen de seks, want de rest vind ik gewoon bij mijn vrouw. Het blijft een moeilijk gegeven.

    • Ollie

     14 oktober 2016 11:13

     Hey Sherry,

     Hier thuis is het ook zo. Mijn vriendin haar libido is ook een beetje groter dan het mijne. Zij is dertig, ik veertig.
     Zij wil alle dagen, terwijl ik aan drie à vier maal per week voldoende heb. We hebben er open & eerlijk over gepraat. En ik heb toegestemd dat ze een vaste stoeivriend mag zoeken. Ik zie haar graag en gun haar dit (onvoorwaardelijke liefde). Eerlijk gezegd, best wel opwindend, wetende dat je vriendin ligt te stoeien. Tenslotte, het is maar seks. Vind nog altijd geestelijke trouw belangrijker dan vleeslijke trouw.

     • Matias

      20 mei 2016 03:52

      Hallo, ik ben Sven, aangenaam. Ik heb juist het zelfde, mijn vriendin wil meer niet dan wel en ik denk zelf ook dat ik een beetje verslaafd ben. Zelfs op het werk denk ik daar soms aan, raar maar het is wel beu als je zelf veel zin hebt en er niks mee kan doen, dan zit je een beetje te hopen dat het toch nog gaat gebeuren, maar helaas.

      • Angel

       11 mei 2016 15:40

       Het is frustrerend dat je met zin en lust rondloopt, ik herken het. Ik word er zelf ziek van. Ik wil geen verplichtingen aangaan en dat is toch moeilijk om alleen voor seks te vinden.

       • Ben

        28 maart 2016 19:28

        Ik snap je helemaal! Ik loop met hetzelfde rond. Lijkt me leuk om het er samen eens over te hebben en wie weet verandert ons seksleven, stiekem!

        Liefs, Ben

        • Mavis

         25 november 2015 06:12

         Ik heb hetzelfde probleem en zoek ook een seksrelatie. Alleen seks en geen andere verplichtingen. Als je interesse hebt, kunnen we kennis maken en je weet maar nooit.

         • Meesteres

          10 januari 2016 23:15

          Helaas, ik heb soort van hetzelfde probleem. Ik heb jaren een gelukkige relatie, maar de seks laat de wensen over en mijn verlangen naar een lekkere vrijpartij wordt met een dag groter.

         • Jolande

          04 augustus 2015 13:36

          Hoi. Ik heb een vriend en mag van hem af en toe naar mijn gentleman toe. Dat is een man die net als ik van extreme seks houdt. Wij zijn hier open over. Mijn vriend is altijd druk met werk etc. Zelf gaat hij niet met anderen en ons seksleven is prima. Maar hij zegt het leven is al zo kort dus maak plezier. Mijn tip praat open met je vriend. Maar vertel niet alle details.

          • Hardeworst

           17 april 2015 09:44

           Ik heb dat ook, ik heb al jaren een relatie maar ik heb al twee jaar geen seks meer dus je begrijpt wel dat ik ook best verlang naar een lekkere vrijpartij. Mijn vriendin heeft daar geen behoefte aan (door omstandigheden) maar ik wil niet via datingsites, daar heb ik geen zin in, maar weet ook niet hoe ik dit verder moet oplossen.

           .
           - Advertentie -
           - Advertentie -