Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Heb jij wel eens seks op het werk?

Je zou het niet zeggen als je op maandagochtend binnenstapt op kantoor, maar uit onderzoek blijkt dat het toch écht gebeurt: ongeveer een derde van de Nederlanders heeft weleens seks gehad op het werk.

In sommige andere landen gaat het er nog verhitter aan toe, vooral de temperamentvolle Spanjaarden en Italianen schijnen de werkplek regelmatig te gebruiken als verlengstuk van hun bed. Bijna de helft van de mensen die 'het' op het werk doen is overigens getrouwd…

Zeg eens eerlijk: weleens de liefde bedreven op de werkplek? Of vind je dit absoluut niet kunnen? Gebeuren dit soort dingen echt zo vaak of zouden de cijfers uit die onderzoeken overtrokken zijn?

Reacties

 • T.t

  18 juli 2016 13:46

  Vreemdgangers, hebben jullie er wel eens aan gedacht hoeveel pijn je je partner ermee doet?

  • Ceaser

   07 juni 2016 15:58

   Seks op het werk moet kunnen, een groot deel van je leven breng je daar door, dus waarom niet.

   • Hans de Groot

    12 januari 2016 15:17

    Het is lekker; seks op de werkvloer....

    • Soufian

     22 augustus 2013 22:03

     Ik hou van seks

     • tsaltan

      27 mei 2011 05:54

      Verplichte sex op het werk of je baan kwijt dat vind ik schandalig!En je daarbij ziek maken vind ik nog veel erger!

      • Senorita31

       26 april 2011 22:19

       Ik heb al twee jaar seks met mijn baas. Hij is "toevallig" ook een goede vriend van mijn partner. En ik ken zijn vriendin inmiddels ook goed, omdat we in dezelfde vriendengroep zitten.
       Het is niet zo dat ik niet gelukkig ben met mijn vriend. En het is ook niet zo dat mijn gevoel voor mijn partner minder wordt omdat ik het bed deel met een ander. Deze twee mannen zijn heel verschillend; zowel als persoonlijkheid als hoe ze in bed zijn. Dit zorgt ervoor dat ik het los van elkaar kan zien en dat ik me soms niet eens schuldig voel. Terwijl ik echt wel de overtuiging heb van dat een relatie gebaseerd moet zijn op vertrouwen...
       Het lijkt wel een soort verslaving; alsof ik het nodig heb ofzo. Als ik hem zie of ruik, dan wil ik hem gewoon. Ik heb nog nooit zo'n chemie met iemand gehad. Ik ben verliefd op hem en ik kan zelfs zeggen dat ik van hem houd. Maar het samen leuk hebben is niet hetzelfde als samen leven. En dat zou ik nooit willen. Wat dat betreft is mijn partner écht de man waarmee ik oud wil worden.
       Toch kan ik die affaire niet loslaten. Ik zie mijn baas elke dag, dus afscheid nemen is des te moeilijker. En met hem heb ik aan een half woord genoeg; wij zijn op veel vlakken hetzelfde. Hij begeert mij ook echt, waardoor ik me zekerder voel over mezelf en ook vrijer ben in bed. Dat heb ik met mijn partner niet, dat ligt allemaal wat gevoeliger en gecompliceerder. Soms denk ik zelfs dat mijn relatie er beter op wordt doordat ik die affaire heb; er zijn minder irritaties en ontevredenheid omdat ik tóch krijg wat ik mis met mijn partner.
       Maar ik probeer mezelf echt niet goed te praten hoor, want als dit uitkomt doen we heel veel mensen pijn waarvan we houden. En dat is het niet waard. Pff, lastig hoor...

       • Paul P.

        18 april 2011 13:44

        Vind de gedachtengang erg eenzijdig en egoistisch. Je kunt sex op je werk hebben maar hoe lang gaat dit goed zonder dat er oprechte gevoelens bij komen als liefde of verliefdheid. Ik heb dit nu met mijn vrouw aan de hand, eerst was het alleen maar sex en nu zijn ze allebei verliefd op elkaar. Wat moet je dan als man op een andere werkplek waarbij je niet weet wat er op het werk van je vrouw gebeurd? Kan me de spanning en alles wel voorstellen maar diegene die aan de andere kant van de relatie staat, die moet er wel mee zien te leven. je vrouw komt thuis en je weet niet waar de opwindig van daan komt, van mij of die man op het werk. Leuke gedachte iedere werkdag!

        • moi

         11 april 2011 15:54

         Ik werk hier nu een jaar en hij al veel langer. We kunnen het goed met elkaar vinden en er is een zekere klik. Hij is al 30 jaar getrouwd heeft 3 kids en is volgens mij gelukkig. Ik ben 10 jaar jonger dan hij heb geen relatie wel een kind. Af en toe zijn de gesprekken een beetje flirterig en laatst hadden we ook wat flirterige smsjes. We hebben tegen elkaar gezegd dat dat echt niet kon en dat we onze onderlinge werkrelatie vriendschappelijk willen houden. Toch voel ik kriebels... wat to do?

         • Lisa

          08 april 2011 17:26

          Ik had dit nooit van mezelf gedacht, maar ook ik heb stiekem sex op het werk. We werkten pas 4 maanden samen. Doordat een aantal medewerkers weggingen, hadden we een afscheidsfeestje. Bij dit feestje danste we wat en sloeg de vonk eigenlijk direct over. Die avond zijn we samen naar een parkeergarage gegaan, en hadden we elkaar helemaal gevonden. Nu spreken we nog regelmatig af en het is heerlijk en spannend. We hebben allebei een relatie. Tijdens het werk flirten we regelmatig.... We hebben er allebei geen spijt van. Ik vind seks op het werk wel kunnen, en het is vooral spannend.

          • sadeq

           20 maart 2011 17:51

           ik wel werken

           .
           - Advertentie -
           - Advertentie -