Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Dr. Marco van Coevorden

Dr. A.M. van Coevorden

Dr. Marco van Coevorden | Apeldoorn

Over dokter Marco van Coevorden 

Dr. Marco van Coevorden is sinds 2006 dermatoloog en heeft zich naast de algemene dermatologie gespecialiseerd in cosmetische dermatologie en overmatig zweten. Tijdens zijn studie heeft Marco meegewerkt aan een exclusief onderzoeksprogramma, dit leidde tot een promotie op het gebied van de behandeling van handeczeem. Het traject voor miraDry, een behandeling tegen zweten, kan hij als enige arts in Nederland zelf uitvoeren. Van intake tot behandeling en nazorg.

Marco heeft een dermatologiepraktijk in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Ook is hij medeoprichter van het Flebologisch Centrum Apeldoorn voor spataderzorg en van de Gelre Huidkliniek voor medische en cosmetische laserbehandelingen. Met zijn opgebouwde expertise neemt hij plaats in de landelijke richtlijncommissie hyperhidrosis axillaris (overmatig zweten van de oksels) en draagt hij zo bij aan de best mogelijke zorg voor deze patiëntengroep.

Dr. Marco van Coevorden op Gezondheidsplein

Dr. van Coevorden neemt deel aan diverse binnen- en buitenlandse wetenschappelijke en beroepsverenigingen, zoals Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de International Dermoscopy Society (IDS). Bij Macro staat eerlijk en persoonlijk advies centraal.

Wegens zijn uitgebreide kennis over cosmetische dermatologie en overmatig zweten, kijkt hij voor Gezondheidsplein vooral teksten op dat gebied na. Denk bijvoorbeeld aan aandoeningen als:

Meer informatie over Dr. van Coevorden vind je hier.

- Advertentie -
- Advertentie -