Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Ogen laseren bij Bergman Clinics

3.7 uit 5 - 13 beoordelingen
Beoordeling icoon0 mensen vonden deze informatie nuttig

~ Advertorial ~

Veel mensen zijn afhankelijk van een bril of lenzen. Een ooglaserbehandeling maakt het mogelijk weer scherp te zien zonder deze hulpmiddelen.

Als het om je ogen gaat, neem je natuurlijk geen enkel risico. Bij Bergman Clinics gebeurt dat dus ook niet. Een ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door vooraanstaande, hooggekwalificeerde en ervaren oogartsen. Bergman Clinics maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie en apparatuur. Door een prettige en functionele omgeving kunnen de medisch specialisten je optimaal de aandacht geven.

Bergman Clinics is de nummer 1 focuskliniek in Nederland waar cliënten landelijk terecht kunnen voor zowel de ooglasertechniek PRK, LASIK en SMILE.

Bergman Clinics

"SMILE is een revolutionaire innovatie van een beproefd concept. Het is uiterst nauwkeurig maar daarnaast minimaal invasief. Dat betekent onder meer: nog veiliger. Dus voor de overwegers, nog minder reden om onnodig risico te lopen met contactlenzen of bril.” - Oogarts Michiel Luger, Medical Director Bergman Clinics | Oogzorg.

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een (SMILE) ooglaserbehandeling? Neem contact op met Bergman Clinics voor een gratis quicktest.

~Advertorial~

- Advertentie -

Vond je deze informatie nuttig?

3.7 uit 5 - 13 beoordelingen

Heeft deze informatie jou geholpen?

Pagina laatst aangepast op 17-12-2020

Auteur: Redactie Gezondheidsplein

.
- Advertentie -
- Advertentie -