Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Patiëntverhalen over ziekte van bechterew

Bekijk hieronder het overzicht van verhalen van patiënten over ziekte van bechterew. Lees hoe anderen omgaan met ziekte van bechterew en wat hun ervaringen zijn. Laat jouw reactie op dat verhaal achter en kom in contact met lotgenoten.

  • "Voor mijn kinderen vecht ik tegen Bechterew-pijn"

    Het begon met het afslaan van weekendjes met de jeugdbeweging, omdat hij door de rugpijn niet op een dun luchtbedje kon slapen. Maar inmiddels kan Bechterew-patiënt Simon (29 jaar) zijn eigen sokken niet meer aantrekken. De lichamelijke aftakeling is groot, maar ondanks dat probeert hij toch vooral te genieten, met name van zijn jonge gezin. “Het is een levensgroot cliché, maar zij zijn de reden dat ik elke dag vecht tegen de pijn.”

    2reacties | Verhaal door Simon (29)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang 2 tot 4 keer per maand alle informatie over jouw gezondheid

Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief. Lees hier meer over in ons privacybeleid en cookiebeleid.

- Advertentie -
- Advertentie -

Gezondheidsplein is partner van onder andere Dokterdokter en Ziekenhuis. Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.

Twitter pagina van Gezondheidplein.nlYoutube pagina van Gezondheidplein.nlFacebook pagina van Gezondheidplein.nl