Zoeken

Check of jij staar hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je staar hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van staar

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen staar kunt doen.

Volgende paginaLinks

Vorige paginaVraag & Antwoord Specialist

Delen
Wist je dat?

De heer Nolten in Langeland ZiekenhuisHet medisch gezien eigenlijk nooit nodig is om staar te opereren? De keuze hiervoor hangt dus af van je eigen wensen. Bijvoorbeeld of je al dan niet wilt blijven autorijden. Zorg dus voor deskundig en objectief advies van een ruim ervaren oogarts bij het nemen van je besluit.

Wil je weten hoe zo'n traject eruit kan zien en een persoonlijke ervaring lezen? Klik dan hier door naar het verhaal van de heer Nolten, die in goed overleg met zijn oogarts een operatie heeft uitgesteld.

- advertorial -

Ziekenhuis.nl

Lees op Ziekenhuis.nl meer over de aandoening.

staar

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld

Video van de week

Hoe Conny na 20 jaar toch nog succesvol haar menstruele migraine laat behandelen.

Bekijk de video