Zoeken

Seksualiteit

Seksualiteit is een veelomvattend begrip. Het woord seksualiteit is afgeleid van het Latijnse woord 'sexus' dat 'geslacht' betekent. Het heeft echter niet alleen met je lichaam te maken, maar ook met je gedachten en gevoelens. Het is een belangrijk onderdeel van ons mens-zijn. Op deze special vind je meer informatie over seksualiteit. 

Tip van de maand

Tip van de maandHeb je last van pijn bij het vrijen? Leer dan eerst je eigen lichaam spelenderwijs kennen en ontdek wat jij lekker vindt. Koop bijvoorbeeld een lekkere massageolie en geef je zelf een massage precies zoals jij het prettig vindt. Probeer te genieten en stap voor stap een stukje verder te gaan. 

Praat mee over seksualiteit! Praat mee over seksualiteit!

Loopt het tussen de lakens niet zo vlotjes? En wil je weleens van anderen horen met welke standjes zij tot een hoogtepunt komen? Of hoe je (ex-)partner(s) moet vertellen dat je een SOA hebt? Wissel tips, adviezen en de laatste nieuwstjes met anderen uit op het seksualiteitforum

Seksmythe - alle vrouwen een orgasme?!

Kunnen alle vrouwen een orgasme krijgen of bestaan er ook vrouwen die het niet kunnen? Seksuoloog Aukje Schade geeft het antwoord! Ook vroegen we mensen op straat wat zij hierover denken.

Mijn verhaal

'Geen zin in seks'

Thea (45): "Ik heb geen slecht huwelijk, maar heel goed is het ook niet. Als seks een graadmeter is, dan is het in elk geval vreselijk slecht. Maar dat is al bijna tien jaar zo, en Richard en ik zijn meer vrienden dan minnaars geworden. Misschien als hij me een keer wat meer aandacht zou geven, zou ik misschien ook eens mijn best doen om weer eens zin te hebben in seks."

Lees het verhaal van Thea!

Discussie

Wordt je seksleven een sleur? 

Sommige mensen willen niet toegeven dat hun manier van vrijen niet (meer) bevredigend is voor hun partner of voor zichzelf. Dat kan eraan bijdragen dat je geen zin meer hebt. Hoe zit dat bij jou? Is jouw seksleven een sleur of doe je er wat aan om het spannend te houden? Zo ja, wat dan?

Discussieer mee!

Volgende paginaVideo's

Delen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld