Zoeken

Check of jij depressie hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je depressie hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van depressie

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen depressie kunt doen.

Delen
Wist je dat?

Dossier depressiviteitDepressiviteit verschillende vormen kent? Vaak wordt gedacht dat een burn-out ook een vorm van depressie is, maar dat is niet waar. Meer over de verschillen tussen een burn-out en een depressie, lees je in het dossier Depressiviteit. Ook de verschillende vormen van depressie en hun symptomen evenals de oorzaken van en tips bij depressie komen aan bod. 

Wist je dat?

Frijters Mind Tuning helpt je van je depressies afLeven met angst of een fobie uiteindelijk kan leiden tot een depressie? Een psychische aandoening kan een flinke aanslag zijn op je dagelijks leven, maar je kunt er ook wat tegen doen. Met Frijters Mind Tuning kun je echter in 2 à 3 sessies helemaal van je klachten af zijn.

- advertorial -

Ziekenhuis.nl

Lees op Ziekenhuis.nl meer over de aandoening.

Depressie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Gezondheidsplein nieuwsbrief en blijf moeiteloos op de hoogte van Gezondheidsplein en nieuwtjes rondom onderstande aandoening!

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je iemand in de stabiele zijligging?

Bekijk de video