Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Interessante artikelen

Nog niet uitgelezen over vrouwenonderwerpen? Hieronder vind je nog meer interessante artikelen.

  • Relaxed op vakantie? Voorkom vakantiestress!

Vakantie betekent voor veel mensen ontspannen en lichamelijk en geestelijk even bijkomen. Maar voor een aantal betekent vakantie vooral veel stress. Deskundigen raden altijd aan uitgerust op vakantie te gaan. Maar files en lange rijen voor de incheckbalies op de eerste vakantiedag bewijzen dat de meeste mensen direct op reis gaan zodra ze vrij hebben. In dit artikel geven we tips om deze stress te voorkomen zodat je zen op reis kunt. 

Lees verder!

  • Relatie tussen borstkanker en HER2 eiwit

Ongeveer 15% tot 20% van de mensen met borstkanker heeft te maken met een te hoge aanwezigheid van het eiwit HER2 op de oppervlakte van de tumorcellen. Wat dit precies is en wat dit betekent voor de behandeling, lees je in dit artikel.

Lees verder

  • Griep op de loer? Voorkom besmetting! 

Je kent het vast wel: zodra één iemand in het gezin of op het werk loopt te snotteren en te hoesten, volgen er snel meer. Erg vervelend! Zorg dus dat je voorkomt dat de griep of een verkoudheid zich verspreid. Zo blij jij snotter- en hoestvrij. Hieronder 5 ultieme tips die hierbij kunnen helpen. 

Lees verder!

Terug naar het begin
.
- Advertentie -
- Advertentie -