Zoeken

Helpen middelen tegen reisziekte?

Ontzettend vervelend, reisziekte! Veel mensen hebben hier weleens mee te maken (gehad) en kinderen tussen de twee en tien jaar gemiddeld genomen vaker dan volwassenen.

Heb jij er ook wel eens last van? En zo ja, wat doe jij er dan tegen? Gebruik je middelen tegen reisziekte? Heb je wellicht nog tips voor anderen? 

Reageren
Delen
Jeukvrij met DermaCura eczeemverband! Jeukvrij met DermaCura eczeemverband!

Jeuk, jeuk en nog eens jeuk! Voor mensen met matige tot ernstige eczeem is dit aan de orde van de dag. Met alle gevolgen van dien: niet kunnen concentreren op je werk, slecht slapen en een kapotte huid doordat je constant wilt krabben.

Aanvullend op de reguliere zalf- en crèmebehandeling is er DermaCura eczeemverband,  Dit is zijdezacht en comfortabel verband voor de behandeling van eczeem. Deze ‘tweede huid’ draag je onder je kleding, direct op je huid. De speciale bestandsdelen in het verband werken jeukstillend en helpen bij het herstel van (krab)wondjes.

Ontdek of DermaCura eczeemverband iets voor jou  is, doe de test! Al overtuigd? Kijk hier voor DermaCura verbandshirts, -broeken, -handschoenen of –sokken. 

- advertorial -

Wist je dat?

Baby’s regelmatig darmkrampjes hebben omdat hun maag-darmkanaal nog niet helemaal goed ontwikkeld is? Door deze darmkrampjes slapen baby’s meestal minder goed door, wat ook voor jou als ouder vervelend is. Wil je weten wat je moet doen bij darmkrampjes van je baby? Lees het dossier ‘darmkrampjes’.

Reacties

 • Sil

  Jose

  Vanaf mijn kindertijd word ik al reisziek, zowel op een boot, bus als vliegtuig. Alleen in de trein heb ik geen problemen en ook als ik zelf autorijd is er geen probleem. Om mijn reisziekte te verhelpen heb ik gembercapsules geprobeerd. Hier werd ik alleen 's nachts heel erg ziek van. Wat kan de oorzaak zijn dat de gember tijdens het reizen perfect werkt, maar mij 's nachts zo ziek maakt?

  Reageer
 • Sil

  EmmaXX

  Het is wel gek, maar het werkt echt! Hoe je er ooit opkwam om cherrytomaten te eten, maar het is een goede tip.

  Reageer
 • Sil

  Hulp

  Ik heb al jaren last dat als ik mee moet met andere voertuigen die ik zelf niet bestuur, een paar dagen voordat ik weg ga, last van darmen krijg, misselijk word enzovoort. Nu heb ik primatour, maar daar slik ik wel drie tabletten per dag van, voor dat ik er ben. Nu wil ik graag vliegen om wat van de wereld te zien. Is suprimal of vomex echt het wondermiddel waar ik al jaren op zit te wachten?

  Reageer
 • Sil

  Sylvia

  Hallo karel je kan dit op recept krijgen bij je huisarts.

  Reageer
 • Sil

  Pim

  Ik gebruik meestal een gewone reispil maar mocht dat niet werken, heb ik altijd Cherrytomaatjes. Het is heel gek, ik had nooit verwacht dat het zou werken.

  Reageer
 • Sil

  polyana

  Hallo, Mijn dochtertje van zeven krijgt vreselijke hoofdpijn in de auto! Maar elke keer pilletjes in nemen vind ik ook niks. Ze heeft het zelfs ook bij kleine autoritjes.

  Reageer
 • Sil

  M

  Hallo, Even een vraagje: ik ga over 6 weken vliegen en heb evenwichtsstoornis. Ik slik hiervoor 2 keer daags een half pilletje cinnarizine. Wat kan ik het beste doen om niet ziek of duizelig te worden? Ik heb van iemand gehoord dat je dan het beste oordopjes kan gebruiken, is dit waar of weten jullie wat ik hier voor kan doen? Met vriendelijk groet, monique

  Reageer
 • Sil

  Chrisje

  Cocculine, te verkrijgen bij de betere drogist! Kleine tabletjes die in de mond oplossen, smaken totaal niet vies!

  Cocculine is homeopatisch, dus volledig veilig en je kinderen zitten niet versuft op de achterbank!
  ideaal!

  Reageer
 • Sil

  miranda

  nou, onze zoon van 14 is ook wagenziek, altijd al geweest. hij heeft het altijd warm in de auto, er moet van hem altijd een raam open,[ wij hebben geen airco en de achterste ramen kunnen niet open] dus we zitten met ons allen in kou. nu heb ik sinds een aantal jaren iets waardoor het beter gaat. hij moet er zelf voor zorgen en dan kan hij in de auto zitten zonder misselijk te zijn. heel goedkoop... een krant onder je kont. het helpt echt. ik had er wel 1000 euro voor over om van het gezeur af te zijn, maar nu kost me niets, de krant is al van jaren terug. ik wens ieder veel succes, dit is veel gemakkelijker dan pilletjes slikken, vooral voor kinderen.

  Reageer
 • Sil

  Suzanne

  Die bandjes zijn bij de hema te koop voor 4,20 (15% korting deze week) Heb ze toevallig zojuist gekocht. Nu hopen dat het helpt :-)

  Reageer

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet getoond, alleen je nickname.

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

29 + 1 =

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld

Video van de week

Wat is menstruele migraine? Een neuroloog legt uit!

Bekijk de video

Specials & Dossiers