Zoeken

Check of jij leukemie hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je leukemie hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van leukemie

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen leukemie kunt doen.

Volgende paginaLinks

Vorige paginaBehandeling

Delen
Pijn in ledematen Wist je dat?

Zenuwpijn of neuropathische pijn het gevolg is van een beschadiging van zenuwen of een slecht functionerend zenuwstelsel? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan komen door een ziekte die de zenuwen of het zenuwstelsel aantast, door verwonding of een operatie, maar ook door bepaalde stoffen. Zo kunnen sommige vormen van chemotherapie zenuwen beschadigen. Op Gezondheidsplein hebben we een special met alles over pijn, of klik hier voor meer informatie over neuropathische pijn.

- advertorial -

Wist je dat?

voetschimmelBlaasjes, jeuk en schilferigheid op de lichaamshuid tekenen van huidschimmel kunnen zijn? Huidschimmel en infecties ontstaan vooral in de huidplooien. Deze uiten zich meestal in de vorm van pukkeltjes, blaasjes, of een schilferige huid. De klachten gaan meestal gepaard met jeuk en een branderig gevoel. Gelukkig is huidschimmel gemakkelijk te behandelen met Canesten Skin Crème. Deze crème verlicht snel de jeuk en het branderig gevoel en werkt schimmeldodend bij alle soorten huidschimmel. Ook helpt het de huid te herstellen. Een intacte huid vormt namelijk een natuurlijke barrière tegen schimmels. Het herstel van de huid is belangrijk, om de kans op een nieuwe infectie te verminderen.

Lees meer over Canesten Foot Crème van Bayer.

Werkzame stoff Clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter.
KOAG-Nr. 80-0711-0935

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je een mitella aan?

Bekijk de video

Specials & Dossiers