Zoeken

Check of jij leukemie hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je leukemie hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van leukemie

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen leukemie kunt doen.

Volgende paginaLinks

Vorige paginaBehandeling

Delen
Wist je dat?

Kanker.nl- lees de verhalen van lotgenoten of vraag advies van deskundigenVeel mensen met leukemie in dezelfde onzekere periode zitten als jij? Patiënten met vergelijkbare vragen, zorgen en angsten. Het delen van kennis en ervaringen kan veel steun geven, zowel tijdens als na de behandeling. Op Kanker.nl vind je lotgenoten, een overzicht van trials en diverse deskundigen bij wie je vragen en emoties kwijt kunt. De website is 24/7 beschikbaar, dus ook 's nachts als je niet kunt slapen en niemand wilt lastigvallen.

Lees de vragen en antwoorden van anderen over leukemie op Kanker.nl.

- advertorial -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld

Video van de week

Wat is jeugdreuma?

Bekijk de video