Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Patiëntverhalen over pijn in de onderrug

Bekijk hieronder het overzicht van verhalen van patiënten over pijn in de onderrug. Lees hoe anderen omgaan met pijn in de onderrug en wat hun ervaringen zijn. Laat jouw reactie op dat verhaal achter en kom in contact met lotgenoten.

Terug naar het begin
  • "Door mijn ruggenwervels stond ik ineens scheef!"

    Sabrina (28 jaar) werd 's ochtends wakker met enorme pijn in haar rug. Ze dacht eerst aan spit, maar een paar dagen later ging ze zelfs helemaal scheef lopen en werd de pijn nog niet minder. Door een behandeling van een orthomanuele therapeut stond ze weer recht en was de pijn verdwenen.

    17reacties | Verhaal door Sabrina (28)
  • "Mijn werk lijdt onder lage rugpijn"

    Patrick (44 jaar) is tijdens het joggen in het bos uitgegleden en verrekte daarbij zijn rug. Hij heeft nu al enkele maanden last van pijn en het lijkt maar niet weg te gaan. Niet alleen is de pijn in zijn onderrug vervelend, maar het belemmert hem ook in zijn dagelijks leven. Hij slaapt slechter en het heeft ook gevolgen voor zijn werk.

    54reacties | Verhaal door Patrick (44)
.
- Advertentie -
- Advertentie -