Zoeken

Check of jij colitis ulcerosa hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je colitis ulcerosa hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van colitis ulcerosa

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen colitis ulcerosa kunt doen.

Delen
Vragen over de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa?

IBD-verpleegkundigeIn de vraag- en antwoordrubriek 'Crohn en colitis ulcerosa' kun je terecht met al je vragen over de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa (IBD). Heb jij een vraag? Stel hem aan de in IBD gespecialiseerde verpleegkundige Maria van Vugt. Zij beantwoordt je vragen over IBD.

Ga naar het spreekuur 'Ziekte van Crohn'>>

Ga naar het spreekuur 'colitis ulcerosa'>>

Praat mee over darmproblemen! Praat mee over darmproblemen!

Wil je weten hoe anderen omgaan met de ziekte van Crohn? Of hoe zij hun klachten door het prikkelbaredarmsyndroom verminderen? Of anderen ook last hebben van bijwerkingen door de colitismedicatie? Praat erover met lotgenoten op het maag- en darmproblemenforum! Wissel tips, adviezen en de laatste nieuwtjes uit.  

Ziekenhuis.nl

Lees op Ziekenhuis.nl meer over de aandoening.

colitis ulcerosa

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld

Video van de week

Wat is menstruele migraine? Een neuroloog legt uit!

Bekijk de video