Zoeken

Check of jij colitis ulcerosa hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je colitis ulcerosa hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van colitis ulcerosa

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen colitis ulcerosa kunt doen.

Volgende paginaLinks

Vorige paginaOnline Spreekuur

Delen
Vragen over de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa?

IBD-verpleegkundigeIn het online spreekuur 'Crohn en colitis ulcerosa' kun je terecht met al je vragen over de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa (IBD). Heb jij een vraag? Stel hem aan de in IBD gespecialiseerde verpleegkundige Maria van Vugt. Zij beantwoordt je vragen over IBD.

Ga naar het spreekuur 'Ziekte van Crohn'>>

Ga naar het spreekuur 'colitis ulcerosa'>>

Forum Darmaandoeningen

Darmaandoeningen-forumHeb je te maken met darmaandoeningen, in je familie, in je directe omgeving of bij jezelf? Bijvoorbeeld de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of Prikkelbare darm syndroom? En heb je er vragen over of wil je er graag eens over te praten? Praat met lotgenoten op ons forum. Ga naar het darmaandoeningen-forum >>

Ziekenhuis.nl

Lees op Ziekenhuis.nl meer over de aandoening.

Colitis ulcerosa

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je een mitella aan?

Bekijk de video