Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Open dag Diagnostisch Centrum in Nijmegen

dinsdag 25 februari 2014 | Bron: Kentalis

Altijd al willen weten hoe een logopedisch onderzoek uitgevoerd wordt? Nieuwsgierig naar een psychologische test? Eens met eigen oren ervaren hoe een gehooronderzoek plaatsvindt? Hoe zit het  nu met meertaligheid? Wat is oorsuizen en wat is er aan te doen?

Voor antwoorden op deze vragen: kom naar de open dag van het Diagnostisch Centrum van Kentalis. Naast informatie over alle mogelijke onderzoeken, kunt u ook informatie krijgen over de verschillende zorg- en onderwijsmogelijkheden binnen Kentalis.

Het Diagnostisch Centrum van Kentalis in Nijmegen onderzoekt, begeleidt en adviseert kinderen vanaf twee jaar en jongeren met problemen in de communicatie. We onderzoeken systematisch alle aspecten die de communicatie beïnvloeden. Meestal doen we logopedisch en psychologisch onderzoek en bekijken we met een gehoorscreening of een kind goed hoort. Bij het afronden van het onderzoek krijgt u een deskundig en persoonlijk advies.

De open dag van het Diagnostisch Centrum vindt plaats op vrijdag 21 september 2012 van 13.30 tot 17.00 uur in het Kentalis Diagnostisch Centrum. Kijk op de website van Kentalis voor meer  informatie.

 

.
- Advertentie -
- Advertentie -