Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Grootmoeders tips: het boek met oplossingen voor alledaagse kwaaltjes

donderdag 05 november 2015

Grootmoeders tips: het boek met oplossingen voor alledaagse kwaaltjes

Leuk nieuws: Stan van Eck, het brein achter de populaire facebookpagina 'Grootmoeders Tips' lanceert een boek met gezondheidsweetjes en tips uit Grootmoeders tijd. Wist je bijvoorbeeld dat een citroentje werkt tegen hoofdpijn?

Van Eck begon minder dan één jaar geleden met de inmiddels bekende facebookpagina waarop hij dagelijks allerlei gezonde tips en adviezen uit Grootmoeders tijd geeft. Inmiddels heeft hij al meer dan 30.000 volgers. Reden genoeg om alle tips en adviezen te bundelen tot één boek genaamd: Grootmoeders Tips – gezondheid. "Niet om de dokter te vervangen en niet omdat vroeger alles beter was, wel om het goede uit grootmoeders tijd vast te houden” aldus van Eck.

Gember is een alleskunner

Vele adviezen en wijsheden over alledaagse gezondheidsproblemen zijn gewoon binnens- of buitenshuis te vinden. Gember bijvoorbeeld, dat is echt een echte alleskunner binnen de volksgeneeskunde. Gember werkt tegen hoofdpijn, misselijkheid, diarree, maagpijn, kiespijn, reuma en koorts. Wil je zelf gemberthee maken? Volgens Grootmoeder zit de beste smaak van de wortel direct onder de schil. Raspen is daarom het beste.

'Grootmoeders Tips – gezondheid' is verkrijgbaar voor €9,95 in de grotere boekhandels en via bol.com

.
- Advertentie -
- Advertentie -