Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Kun je afvallen als je schildklierproblemen hebt?

Schildklierproblemen hebben invloed op je stofwisseling. Dat betekent dat voedingsstoffen sneller of juist minder snel verwerkt worden door je lichaam. Mensen met schildklierproblemen hebben dan ook eerder last van overgewicht. Maar is er iets te doen aan dit overgewicht of is het water naar de zee dragen?

 Ken je of ben je iemand met een schildklierziekte die wilt afvallen? Wat zijn jouw ervaringen? Lukt het wel of niet? Discussieer mee!

Terug naar het begin

Reacties

 • Bloemen

  04 mei 2016 16:22

  Hoe kan het dat ik bij een traagwerkende schildklier ineens zwaar afval. Tsh is 10 en t4 is 11. Ik gebruikte euthyrox 88 en nu 50. Waar gaat het nu mis? De huisarts krijgt het niet goed.

  • Miemie

   12 augustus 2015 22:26

   Ik gebruik Thyrax omdat mijn schildklier te langzaam werkt. Met deze medicijnen is mijn waarde wat betreft te snel werkende schildklier goed. Nu wil ik graag afvallen en daarvoor iets slikken wat het afvallen zou ondersteunen. Weet iemand of dit geen invloed heeft op mijn schildklierprobleem??

   • Animal

    24 juni 2015 22:49

    Het is heel moeilijk om af te vallen met een schildklierprobleem. Mijn huid aan mijn buik blijft hangen. Ik zoek al tien jaar naar een oplossing.

    .
    - Advertentie -
    - Advertentie -