Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Helpen middelen tegen reisziekte?

Ontzettend vervelend, reisziekte! Veel mensen hebben hier weleens mee te maken (gehad) en kinderen tussen de twee en tien jaar gemiddeld genomen vaker dan volwassenen.

Heb jij er ook wel eens last van? En zo ja, wat doe jij er dan tegen? Gebruik je middelen tegen reisziekte? Heb je wellicht nog tips voor anderen? 

Terug naar het begin

Reacties

 • Glenn

  16 april 2018 09:16

  Weet u ondertussen waar u deze pleisters kan kopen? Ik heb ook interesse. Vanaf welke leeftijd mag dit?

  • Lijn

   30 juli 2016 07:21

   Wagenziekte is echt vervelend ik heb het zelf ook maar gemberkoeken schijnen te helpen. Ze zeggen dat het goed is voor je spijsvertering en het je maag tot rust brengt.

   • Ashoka

    14 mei 2015 16:28

    Het zijn super dingen, ik kan lezen en andere dingen doen in de auto. Mijn vrienden helpt het ook super, van mij krijgen ze een 10!

    • Ties

     15 juli 2015 08:26

     Ashoka, over welke "dingen" heb je het?

    • Ashoka

     14 mei 2015 16:25

     Bij mij werken ze super ik kan zelfs lezen en andere dingen in de auto doen! Vrienden die ik ken heb ik het verteld en vinden het ook goed werken. Het zijn gewoon machine dingen een dikke 10!

     • Jose

      27 juli 2013 23:18

      Vanaf mijn kindertijd word ik al reisziek, zowel op een boot, bus als vliegtuig. Alleen in de trein heb ik geen problemen en ook als ik zelf autorijd is er geen probleem. Om mijn reisziekte te verhelpen heb ik gembercapsules geprobeerd. Hier werd ik alleen 's nachts heel erg ziek van. Wat kan de oorzaak zijn dat de gember tijdens het reizen perfect werkt, maar mij 's nachts zo ziek maakt?

      • EmmaXX

       09 juli 2013 21:43

       Het is wel gek, maar het werkt echt! Hoe je er ooit opkwam om cherrytomaten te eten, maar het is een goede tip.

       • Hulp

        29 juni 2013 09:43

        Ik heb al jaren last dat als ik mee moet met andere voertuigen die ik zelf niet bestuur, een paar dagen voordat ik weg ga, last van darmen krijg, misselijk word enzovoort. Nu heb ik primatour, maar daar slik ik wel drie tabletten per dag van, voor dat ik er ben. Nu wil ik graag vliegen om wat van de wereld te zien. Is suprimal of vomex echt het wondermiddel waar ik al jaren op zit te wachten?

        • Sylvia

         16 november 2012 13:00

         Hallo karel je kan dit op recept krijgen bij je huisarts.

         • Pim

          22 juli 2012 17:31

          Ik gebruik meestal een gewone reispil maar mocht dat niet werken, heb ik altijd Cherrytomaatjes. Het is heel gek, ik had nooit verwacht dat het zou werken.

          • polyana

           02 april 2012 19:57

           Hallo, Mijn dochtertje van zeven krijgt vreselijke hoofdpijn in de auto! Maar elke keer pilletjes in nemen vind ik ook niks. Ze heeft het zelfs ook bij kleine autoritjes.

           .
           - Advertentie -
           - Advertentie -

           Gezondheidsplein is partner van onder andere Dokterdokter en Ziekenhuis. Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.

           Twitter pagina van Gezondheidplein.nlYoutube pagina van Gezondheidplein.nlFacebook pagina van Gezondheidplein.nl