Zoeken

Een extra vriend voor de seks?

Verhaal door Sherry (22)

Sherry (22 jaar) is seksueel gefrustreerd. Het liefst heeft zij elke dag gemeenschap met haar vriend, maar haar vriend ziet het niet zitten om elke dag seks te hebben. 

"Ik denk dat ik een seksverslaving heb. De hele dag denk ik aan seks en het liefst heb ik het ook elke dag. Ik heb het hier met mijn vriend over gehad, maar er verandert niets. Zijn behoeftes zijn gewoon minder dan die van mij."

Verlangens stillen

"Nu zit ik er aan te denken om er nog een relatie bij te nemen en dan puur en alleen voor de seks. Zo kan ik mijn verlangens stillen. Er is alleen een probleem: ik wil ook in een relatie blijven met mijn huidige vriend, maar ik kan dit niet aan mijn vriend vertellen. Hij zal hier geen begrip voor hebben. Ik ben radeloos. Wat moet ik doen? Ik heb nog geen actie ondernomen. Ik probeer eerst andere manier te bedenken om mijn verlangens te stillen. Helaas heb ik tot nu toe niets kunnen bedenken."

Reageren

Heb je zelf een verhaal, vertel het ons!

Verhaal insturen

Volgende paginaDiscussieer mee

Vorige paginaVraag & Antwoord Specialist

Delen
Wist je dat?

Seksueel actieve vrouwen vaker last hebben van vaginale ongemakken? Geslachtsgemeenschap heeft invloed op het vaginale milieu van een vrouw. Bij sommige vrouwen herstelt deze maar langzaam en zij krijgen de dag na de gemeenschap last van een onaangenaam geurende vagina. Meer lezen over dit onderwerp? Ga dan naar het dossier Vaginale klachten voor uitgebreide informatie en tips.

Praat mee over seksualiteit!

Loopt het tussen de lakens niet zo vlotjes? En wil je weleens van anderen horen met welke standjes zij tot een hoogtepunt komen? Of hoe je (ex-)partner(s) moet vertellen dat je een SOA hebt? Wissel tips, adviezen en de laatste nieuwstjes met anderen uit op het seksualiteitforum

Reacties

 • Sil

  Rob

  Hoi eindelijk iemand met hetzelfde probleem als. Nou wordt het van mannen misschien verwacht, maar ik denk daar dus ook de hele dag aan en doe het 't liefst de hele dag. Alleen heb ik een vriendin die nooit geen zin heeft, misschien dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  Reageer
 • Sil

  Fred

  Waarom niet naar een parenclub? Er zijn wel meer mannen die daar even hun vrouw los laten en dan samen weer naar huis.

  Reageer
 • Sil

  Sverslaving

  Ik heb hetzelfde. Maar dan met vriendin. Je mag er altijd is over praten met mij?

  Reageer
 • Sil

  Larsen

  In zekere zin heeft je verlangen naar meer sex je al op de weg gebracht. Een sex vriend, daar is natuurlijk niets mis mee. Blijf zorgvuldig in je keuze en je hoeft niets te laten om gewoon te genieten.

  Reageer
 • Sil

  Nizar

  Ik heb hetzelfde probleem. Ik ben al getrouwd en ik heb twee kinderen, maar ik wil graag altijd seks.

  Reageer
 • Sil

  Xhello

  Je kunt een vibrator kopen?

  Reageer
 • Sil

  Debbie

  Aan de ene kant snap ik best dat je een extra vriend wil alleen voor de seks, want het is natuurlijk best frustrerend als je je behoefte niet kan bevredigen.
  Maar ook wil ik zeggen dat het heel egoïstisch zou zijn als je dit zou doorzetten, want het lijkt me stug dat dit je relatie ermee zou helpen. Dit zou ook het vertrouwen van je vriend in jou beschadigen, denk ik. Verder wens ik je veel succes met je beslissing, want het zou niet makkelijk voor je zijn.

  Reageer
 • Sil

  andrea

  Je hebt een vaste relatie en zijn behoefte aan seks is gewoon minder. Er zijn genoeg manieren om jezelf te bevredigen. Is dit niet genoeg voor jou, dan kan je met je partner nog altijd overleggen wat te doen.

  Reageer
 • Sil

  wijsneus

  Ik begrijp je probleem. Ik ben een getrouwde man en vind af en toe anale seks ontzettend lekker. Helaas vindt mijn partner er niets aan. Hierdoor zit ik ook te denken om af en toe maar gebruik te maken van betaalde seks. Heb het nog niet gedaan maar begrijp jou probleem hierdoor erg goed. Je wilt namelijk iets heel erg graag, maar wil niet het risico lopen om je huidige leefsituatie op het spel te zetten. Een extra vriend zal mogelijk je relatie in gevaar brengen, als jij die persoon leuker gaat vinden. Tenslotte noem je hem al een vriend. Ik wens je veel plezier maar ook sterkte en wijsheid.

  Reageer
 • Sil

  Marcel

  Mijn vrouw kan mijn behoefte aan seks niet bevredigen. Niet qua hoeveelheid en ook niet de manier waarop ik het liefste zou willen vrijen. Daarom heb ik al heel vaak aan jouw oplossing gedacht maar (gelukkig) is het er nog niet van gekomen. Ik zou echt bang zijn voor meer problemen in plaats van een oplossing. Sterkte!

  Reageer

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet getoond, alleen je nickname.

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

82 - 2 =

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld

Video van de week

Hoe Conny na 20 jaar toch nog succesvol haar menstruele migraine laat behandelen.

Bekijk de video