Zoeken

Een extra vriend voor de seks?

Verhaal door Sherry (22)

Sherry (22 jaar) is seksueel gefrustreerd. Het liefst heeft zij elke dag gemeenschap met haar vriend, maar haar vriend ziet het niet zitten om elke dag seks te hebben. 

"Ik denk dat ik een seksverslaving heb. De hele dag denk ik aan seks en het liefst heb ik het ook elke dag. Ik heb het hier met mijn vriend over gehad, maar er verandert niets. Zijn behoeftes zijn gewoon minder dan die van mij."

"Nu zit ik er aan te denken om er nog een relatie bij te nemen en dan puur en alleen voor de seks. Zo kan ik mijn verlangens stillen. Er is alleen een probleem: ik wil ook in een relatie blijven met mijn huidige vriend, maar ik kan dit niet aan mijn vriend vertellen. Hij zal hier geen begrip voor hebben. Ik ben radeloos. Wat moet ik doen? Ik heb nog geen actie ondernomen. Ik probeer eerst andere manier te bedenken om mijn verlangens te stillen. Helaas heb ik tot nu toe niets kunnen bedenken."

Reageren

Heb je zelf een verhaal, vertel het ons!

Verhaal insturen

Volgende paginaDiscussieer mee

Vorige paginaVraag & Antwoord Specialist

Delen
Wist je dat?

Seksualiteit ForumWe een forum hebben over seksualiteit? Heb je een probleem met seks of een vraag die je graag zou willen stellen aan anderen? Wil je discussiëren over allerlei onderwerpen die met seks te maken hebben? Dan ben je op het forum over seksualiteit op de juiste plek. Neem eens een kijkje op het seksualiteit forum >>

Wist je dat?

Online Spreekuur: voor al je medische vragenWe een speciaal online spreekuur hebben over seksualiteit bij vrouwen? Specialisten van Care for Women staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je vragen over pijn bij het vrijen, orgasmen of SOA’s? Stel ze dan gratis aan de online deskundigen van Care for Women.

Ga naar het Online Spreekuur Seksualiteit bij vrouwen >>

Reacties

 • Sil

  Debbie

  Aan de ene kant snap ik best dat je een extra vriend wil alleen voor de seks, want het is natuurlijk best frustrerend als je je behoefte niet kan bevredigen.
  Maar ook wil ik zeggen dat het heel egoïstisch zou zijn als je dit zou doorzetten, want het lijkt me stug dat dit je relatie ermee zou helpen. Dit zou ook het vertrouwen van je vriend in jou beschadigen, denk ik. Verder wens ik je veel succes met je beslissing, want het zou niet makkelijk voor je zijn.

  Reageer
 • Sil

  andrea

  Je hebt een vaste relatie en zijn behoefte aan seks is gewoon minder. Er zijn genoeg manieren om jezelf te bevredigen. Is dit niet genoeg voor jou, dan kan je met je partner nog altijd overleggen wat te doen.

  Reageer
 • Sil

  wijsneus

  Ik begrijp je probleem. Ik ben een getrouwde man en vind af en toe anale seks ontzettend lekker. Helaas vindt mijn partner er niets aan. Hierdoor zit ik ook te denken om af en toe maar gebruik te maken van betaalde seks. Heb het nog niet gedaan maar begrijp jou probleem hierdoor erg goed. Je wilt namelijk iets heel erg graag, maar wil niet het risico lopen om je huidige leefsituatie op het spel te zetten. Een extra vriend zal mogelijk je relatie in gevaar brengen, als jij die persoon leuker gaat vinden. Tenslotte noem je hem al een vriend. Ik wens je veel plezier maar ook sterkte en wijsheid.

  Reageer
 • Sil

  Marcel

  Mijn vrouw kan mijn behoefte aan seks niet bevredigen. Niet qua hoeveelheid en ook niet de manier waarop ik het liefste zou willen vrijen. Daarom heb ik al heel vaak aan jouw oplossing gedacht maar (gelukkig) is het er nog niet van gekomen. Ik zou echt bang zijn voor meer problemen in plaats van een oplossing. Sterkte!

  Reageer
 • Sil

  annoniempje

  Hier had ik ook last van todat de vriend van mijn vriendin met hetzelfde probleem kwam en nu hebben we elkaar (alleen voor de sex).

  Reageer
 • Sil

  Danny

  Wat een herkenning! Ik ben een man van 30 jaar en heb veel meer behoefte aan sex dan mijn vriendin. De sex die we hebben is perfect, alleen de frequentie is nogal laag. Eén keer heb ik gebruik gemaakt van betaalde sex, maar dat beviel totaal niet, erg kil allemaal.

  Reageer
 • Sil

  Eric

  Ik heb zelf ook veel behoefte aan seks, mijn vriendin veel minder maar ik vind seks geen eerste levensbehoefte. Er zijn vast wel wat manieren te bedenken om voor jezelf wat spanning kwijt te raken zonder dat er een buitenstaander aan te pas hoeft te komen.

  Reageer
 • Sil

  blondine

  Dat probleem had ik dus ook met mijn vriend. Ik wil veel meer als hij totdat ik iemand ontmoette die mijn behoeftes wel kon vervullen. Heerlijk voelde me. Echt bevrijd en mijn vriend weet ervan dus ik voel me absoluut niet schuldig. Maar ik snap echt wat je bedoeld en hoe jij je voelt. Ik hoop voor je dat er een oplossing komt.

  Reageer
 • Sil

  meisje

  Ik hoop dat je er uit komt. Maar denk goed na over je besluit. Je partner zou het kunnen zien als vreemdgaan en dat kan dus je relatie kosten. Je moet er gewoon goed over praten en samen tot een oplossing komen. Breng jou voorstel naar voren en wees eerlijk hoe jij erover denkt. Veel succes!

  Reageer
 • Sil

  anoniempje

  Wat een ontzettende egoïstische gedachte om er iemand voor jou seksbehoefte bij te willen!
  Ik weet wel hoe frustrerend het is. Ik heb ook veel meer behoefte aan seks dan mijn vriend maar er bestaat ook zoiets als zelfbevrediging.
  Met iemand anders ernaast seks hebben is voor mij echt geen optie!
  Ten eerste zou je wel eens iemand heel erg kunnen kwetsen, en dat wil je toch niet je geliefde aan doen?
  Ten tweede is seks voor mij iets heel intiems, waar ik alleen met mijn vriend wan wil genieten.
  Als dit voor jou niet reden genoeg is om het niet te doen, zou ik het maar met je vriend overleggen. Als het voor hem geen optie is kan je waarschijnlijk meteen een ander zoeken, die een gelijk libido heeft.

  Succes hiermee!

  Reageer

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet getoond, alleen je nickname.

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

99 + 1 =

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je iemand in de stabiele zijligging?

Bekijk de video