Zoeken

Een extra vriend voor de seks?

Verhaal door Sherry (22)

Sherry (22 jaar) is seksueel gefrustreerd. Het liefst heeft zij elke dag gemeenschap met haar vriend, maar haar vriend ziet het niet zitten om elke dag seks te hebben. 

"Ik denk dat ik een seksverslaving heb. De hele dag denk ik aan seks en het liefst heb ik het ook elke dag. Ik heb het hier met mijn vriend over gehad, maar er verandert niets. Zijn behoeftes zijn gewoon minder dan die van mij."

Verlangens stillen

"Nu zit ik er aan te denken om er nog een relatie bij te nemen en dan puur en alleen voor de seks. Zo kan ik mijn verlangens stillen. Er is alleen een probleem: ik wil ook in een relatie blijven met mijn huidige vriend, maar ik kan dit niet aan mijn vriend vertellen. Hij zal hier geen begrip voor hebben. Ik ben radeloos. Wat moet ik doen? Ik heb nog geen actie ondernomen. Ik probeer eerst andere manier te bedenken om mijn verlangens te stillen. Helaas heb ik tot nu toe niets kunnen bedenken."

Reageren

Heb je zelf een verhaal, vertel het ons!

Verhaal insturen
Delen

Reacties

 • Sil

  Jolande

  Hoi. Ik heb een vriend en mag van hem af en toe naar mijn gentleman toe. Dat is een man die net als ik van extreme seks houdt. Wij zijn hier open over. Mijn vriend is altijd druk met werk etc. Zelf gaat hij niet met anderen en ons seksleven is prima. Maar hij zegt het leven is al zo kort dus maak plezier. Mijn tip praat open met je vriend. Maar vertel niet alle details.

  Reageer
 • Sil

  Hardeworst

  Ik heb dat ook, ik heb al jaren een relatie maar ik heb al twee jaar geen seks meer dus je begrijpt wel dat ik ook best verlang naar een lekkere vrijpartij. Mijn vriendin heeft daar geen behoefte aan (door omstandigheden) maar ik wil niet via datingsites, daar heb ik geen zin in, maar weet ook niet hoe ik dit verder moet oplossen.

  Reageer
 • Sil

  Anoniempje

  Ik zou gewoon met je vriend blijven hij zou ook wel met jou dan seks hebben.

  Reageer
 • Sil

  Teddy

  Ik heb een aparte vriend voor seks...

  Reageer
 • Sil

  feest

  Ik heb hetzelfde, maar ik ben wat ouder dan jij. Mijn vriendin heet na een akelige ziekte geen zin meer in seks.

  Reageer
 • Sil

  Danny

  Hallo,
  Ik zit met hetzelfde probleem, maar met mijn vrouw en zou graag eens met iemand als u erover praten. En zo te horen moet het discreet gebeuren, bij mij ook, dus laten we eens afspreken?

  Reageer
 • Sil

  Peter

  Ik zat net te googlen of ik iets aparts heb ofzo. Maar ik ben blijkbaar niet de enige ;p. Ik heb btw ook een relatie met het zelfde probleem. Misschien kunnen we eens mailen.

  Reageer
  • Sil

   Kees

   Hi Peter,

   Zou graag daar eens met je over willen praten. Hoe jij het hebt geregeld in je relatie.

   Groeten, Kees.

   Reageer
 • Sil

  Rob

  Hoi eindelijk iemand met hetzelfde probleem als. Nou wordt het van mannen misschien verwacht, maar ik denk daar dus ook de hele dag aan en doe het 't liefst de hele dag. Alleen heb ik een vriendin die nooit geen zin heeft, misschien dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  Reageer
 • Sil

  Fred

  Waarom niet naar een parenclub? Er zijn wel meer mannen die daar even hun vrouw los laten en dan samen weer naar huis.

  Reageer
 • Sil

  Sverslaving

  Ik heb hetzelfde. Maar dan met vriendin. Je mag er altijd is over praten met mij?

  Reageer

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet getoond, alleen je nickname.

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

15 + 5 =

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld

Video van de week

Leven met psoriasis

Bekijk de video