Zoeken

Man

Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. Deze uitspraak geeft misschien wel het beste weer dat mannen en vrouwen totaal verschillende wezens zijn. Ten opzichte van de vrouwelijke sekse zitten mannen niet alleen fysiek anders in elkaar, maar ook psychisch. Waar vrouwen vaak het hart op de tong hebben, zijn mannen soms meer het type binnenvetter en kroppen ze alles op. Op deze special vind je informatie over lichamelijke en mentale problemen bij mannen en hoe zij daarmee omgaan.

Tip van de maand

Tip van de maandJe vruchtbaarheid verbeteren? Het eten van voldoende vitamine C en E is belangrijk voor de gezondheid van het sperma. Selenium en zink helpen bij de zaadproductie. Eet genoeg groenten en fruit, volkorenproducten, peulvruchten, noten en zaden. Bovendien is het verstandig om dagelijks voldoende te bewegen. En ‘last but not least’: rook niet!

 

 

Hoe kun je OSAS (Obstructief Slaap Apneu Syndroom) herkennen?

Deze animatie legt uit wat Obstructief Slaap Apneu Syndroom (OSAS) precies is en welke verschillende vormen van OSAS bestaan. Er worden verschillende oorzaken besproken. Ook is er aandacht voor de behandeling van deze aandoening die tijdens de slaap optreedt en krijg je tips over hoe je milde OSAS kunt voorkomen.

Mijn verhaal

"Door mijn prestatiedrang kreeg ik geen erectie meer!"

Tom (24): "Een maand geleden beëindigde ik mijn relatie met een meisje waar ik erg verliefd op was. Ik was zó gek op haar dat ik geen erectie kreeg als we met elkaar gingen vrijen. Het lukte - in de acht maanden dat we samen waren - geen één keer om gemeenschap te hebben. Na iedere mislukte poging tot seks voelde ik me intens leeg en verdrietig."

Lees het verhaal van Tom! 

Discussie

Baard laten staan of niet? 

Sinds kort is de baard weer helemaal terug in het straatbeeld. Was het een paar jaar geleden nog de trend om glad geschoren door het leven te gaan, tegenwoordig is het weer hip om een volle baard te laten staan. Laat jij je baard ook staan? Of scheer jij het liever af omdat jij of je partner de baard te veel vindt jeuken? 

Discussieer mee!

Delen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld