Zoeken

Aambeien

Special aambeien

Aambeien is één van de meest onbesproken gespreksonderwerpen en tegelijkertijd ook één van de meest gezochte woorden op Gezondheidsplein. In de special vind je daarom allerlei informatie over aambeien. Hoe krijg je aambeien, hoe kun je aambeien voorkomen en - nog belangrijker - hoe kom je er vanaf. 

Mijn verhaal

"Anale jeuk klinkt natuurlijk niet erg sexy"

Geert (42) heeft lange tijd last gehad van anale jeuk. Hij durfde er niet mee naar de huisarts en ook zijn vrouw wist van niets. Hij schaamde zich er teveel voor om erover te praten. Maar de klachten namen dusdanig toe dat hij er niet meer onderuit kwam om toch naart een arts te gaan. 

Lees het verhaal van Geert!

Wat zijn aambeien?

In deze animatie wordt uitgelegd wat aambeien zijn en wat de symptomen precies zijn. Ook wordt besproken hoe je aambeien kunt voorkomen, wat je kunt doen om de pijn of jeuk te verzachten en wanneer je een arts dient te raadplegen. 

Discussie

Had jij last van aambeien na je bevalling? 

Veel vrouwen houden na de bevalling last van allerlei lichamelijke ongemakken. Een van de meest voorkomende problemen is aambeien. Hier heeft 70% mee te maken. Jij ook? Hoe ging je hiermee om? 

Discussieer mee! 

Delen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld