Gezondheidsplein is een informatieve website over gezondheid. De gezondheidsinformatie op deze website staat los van eventueel getoonde advertenties.

Vrouwen 10 volle dagen per jaar bloedchagrijnig

dinsdag 23 september 2014 | Bron: Dailymail

Mannen, wapen u! Volgens onderzoek zijn vrouwen gemiddeld 10 volle dagen per jaar niet te genieten. En dat is natuurlijk niet 10 volle dagen achter elkaar, maar verspreid. Per week heeft de vrouw een bloedlinke bui waartegen je je maar beter kunt bergen. Het onderzoek werd gedaan onder 1000 vrouwen en 1000 mannen. 

Een boze vrouw balt haar vuistenChocola

De aanleiding voor de golf chagrijnigheid is heel divers. Van ontevredenheid over haar lijf en gebroken nagels tot irritante kinderen en vervelende collega’s. Chocola, wijn of een intensief kan de gemoedstand flink opklaren, geven de ondervraagde vrouwen aan. En 20% procent van de vrouwen wordt weer helemaal het zonnetje in huis als ze haar kinderen ziet.

Relatieproblemen

Uit onderzoek bleek dat veel mannen eieren voor hun geld kiezen als hun vrouw niet te genieten is. Ze trekken dan de deur achter zich dicht en vluchten het huis uit. Op zoek naar rust en ontspanning. Volgens 23% van de vrouwen trekt haar slechte humeur een flinke wissel op de relatie. Meer ruzies zijn het gevolg, waardoor de relatie onder druk kan komen te staan. 

.
- Advertentie -
- Advertentie -