Zoeken

Check of jij witte vloed hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je witte vloed hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van witte vloed

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen witte vloed kunt doen.

Volgende paginaLinks

Vorige paginaVideo's

Delen
Nieuw: Multi-Gyn FloraPlus: behandelt en voorkomt vaginale schimmel problemen

Een vaginale schimmelinfectie gaat vaak gepaard met jeuk, een branderig gevoel en een overmatige witte, brokkelige afscheiding. Multi-Gyn FloraPlus heeft een dubbele werking:

  • De unieke prebiotische componenten stimuleren de groei van goede lactobacillen. Binnen 5 dagen wordt een gezonde vaginale flora bereikt.
  • Het gepatenteerde 2QR complex, zorgt ervoor dat de schimmels zich niet meer kunnen hechten en verlicht de klachten effectief.

- advertorial -

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Gezondheidsplein nieuwsbrief en blijf moeiteloos op de hoogte van Gezondheidsplein en nieuwtjes rondom onderstande aandoening!

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je iemand in de stabiele zijligging?

Bekijk de video

Specials & Dossiers