Zoeken

Heb ik reuma?

Deze test is bedoeld voor mensen die willen nagaan of ze aan reuma lijden. Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 200 verschillende reumatische aandoeningen, zoals artrose, reumatoïde artritis en wekedelenreuma. Eén op de tien Nederlanders heeft een vorm van reuma. De kans is dus aanwezig dat ook jij op de een of andere manier met reuma te maken krijgt. Door een 7-tal vragen in te vullen krijg snel inzicht of het verstandig is om eens contact op te nemen met je huisarts, omdat bepaalde vindingen op een reumatische aandoening kunnen wijzen. Let op: deze test is slechts een indicatie, ga voor een volledige diagnose naar de huisarts. 

Volgende paginaLinks

Vorige paginaDiscussieer mee

Delen
Blijf bewegen met Synofit, dé kuur voor soepele gewrichten!*

SynofitSynofit is een kuur voor soepele gewrichten* op basis van Curcumine en Zwarte bes-bladextract. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. De actieve stoffen in Ribes nigrum hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Verder bevat Synofit Vitamine C, Vitamine D en 100% pure Groenlipmossel.

*Synofit bevat Curcumine en Zwarte bes-bladextract

Kijk hier voor meer informatie over Synofit of bestel Synofit direct >>

- advertorial -

Dossier Reuma

Reuma kent vele verschillende vormen. Helaas is het nog niet te genezen, maar met medicijnen en leefstijladviezen kunnen mogelijk wel de klachten verminderd worden. In het dossier Reuma lees je hier meer over.

Ga naar het dossier Reuma >>

Ziekenhuis.nl

Lees op Ziekenhuis.nl meer over de aandoening.

reuma

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips

Gezondheidsplein Nieuwsbrief

Bekijk hier een voorbeeld

Video van de week

Wat is jeugdreuma?

Bekijk de video