Zoeken

Check of jij psoriasis hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je psoriasis hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van psoriasis

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen psoriasis kunt doen.

Volgende paginaLinks

Vorige paginaVraag & Antwoord Specialist

Delen
Online spreekuren huidaandoeningen

Online Spreekuur: voor al je medische vragenHeb jij een vraag over je huidaandoening? Of heb jij, je kindje of familielid een plekje op je huid waar je je zorgen over maakt? Stel je vraag dan gratis in één van deze huidspreekuren:

Online Spreekuur Psoriasis

vragen stellen psoriasisHeb je een vraag over psoriasis? Stel deze dan in het Online Spreekuur 'Psoriasis'. Dermatoloog Wim de Kort zal dan proberen je vraag binnen vijf werkdagen te beantwoorden.

Ziekenhuis.nl

Lees op Ziekenhuis.nl meer over de aandoening.

Psoriasis

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Gezondheidsplein nieuwsbrief en blijf moeiteloos op de hoogte van Gezondheidsplein en nieuwtjes rondom onderstande aandoening!

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je iemand in de stabiele zijligging?

Bekijk de video