Zoeken

Check of jij premenstrueel syndroom hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je premenstrueel syndroom hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van premenstrueel syndroom

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen premenstrueel syndroom kunt doen.

Volgende paginaDiscussieer mee

Vorige paginaVraag & Antwoord Specialist

Delen
Wist je dat?

PMS.JPGJe iets kan doen tegen de klachten van PMS? PMS is het optreden van klachten die beginnen in  de tweede helft van de menstruatiecyclus en die weer verdwijnen bij het begin van de menstruatie. Kijk hier om een beeld te krijgen van je eigen PMS-klachten en hoe je deze klachten met behulp van een Care for Women specialiste kunt verhelpen.

- advertorial -

Wist je dat?

MenstruatiepijnJe heel goed wat kan doen tegen menstruatieklachten? Heb je vragen over menstruatieproblemen of wil je meer weten? De Care for Women specialist die zelf ook vrouw is, beantwoordt al jou vragen over je menstruatie. Ook is ze bereid om samen met jou naar een oplossing te zoeken voor je klachten.

Maak snel en gemakkelijk een afspraak bij Care for Women>>

- advertorial -

Ziekenhuis.nl

Lees op Ziekenhuis.nl meer over de aandoening.

Premenstrueel syndroom

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Gezondheidsplein nieuwsbrief en blijf moeiteloos op de hoogte van Gezondheidsplein en nieuwtjes rondom onderstande aandoening!

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je een mitella aan?

Bekijk de video