Zoeken

Check of jij oorpijn hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je oorpijn hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van oorpijn

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen oorpijn kunt doen.

Volgende paginaDiscussieer mee

Vorige paginaVideo's

Delen
Wist je dat?

Dossier Kwaliteit van het spermaEr verschillende factoren zijn die de kwaliteit van het sperma (negatief) kunnen beïnvloeden. Zo kunnen roken, een vitaminetekort of de frequentie van een zaadlozing van invloed zijn op de zaadkwaliteit. Meestal bieden leefstijlaanpassingen een goede oplossing. Meer over (de factoren van invloed op) de spermakwaliteit en leefstijlaanpassingen ter bevordering ervan, lees je in het dossier Kwaliteit van het sperma.

Wist je dat?

Er iemand is die jou persoonlijk kan helpen met de keuze voor het anticonceptiemiddel dat het beste bij jou past? De Care for Women specialiste heeft voorbeelden van alle soorten anticonceptiemiddelen, zodat je precies kunt zien wat het is. Ze legt alles uit, beantwoordt je vragen en jullie bepalen samen wat bij jou past. Dit hoef je niet alleen te doen.

Kijk hier voor meer informatie over anticonceptie>>

- advertorial -

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je een mitella aan?

Bekijk de video

Specials & Dossiers