Zoeken

Check of jij genitale wratten hebt

Geef per symptoom met ja en nee aan of je er last van hebt en kom erachter of je genitale wratten hebt. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Bekijk symptomen van genitale wratten

Is er maar weinig overeenkomst? Klik dan op het symptoom waarvan je het meeste last hebt en check of het wellicht beter bij een andere aandoening past.Is er veel overeenkomst? Kijk dan snel bij de behandeling wat je tegen genitale wratten kunt doen.

Volgende paginaLinks

Vorige paginaBehandeling

Delen
Wist je dat?

2dames.JPGEr nu speciale hulp voor vrouwen is? De vrouwelijke Care for Women specialist is er voor jou!

Ze neemt de tijd om echt naar je te luisteren en je kan altijd bij haar terecht. Opvliegers of stemmingswisselingen, buikkrampen of vragen over je anticonceptiepil, moeite hebben met zwanger worden, of al maandenlang slecht slapen?

Neem geen genoegen met klachten, maak een afspraak bij Care for Women>>

- advertorial -

Vragen over overgewicht bij kinderen?

Stel je vragen in het spreekuurIn het online spreekuur op Gezondheidsplein kun je gratis je vraag stellen over overgewicht bij kinderen. Heeft je kind overgewicht en weet je niet meer wat je eraan kunt doen? De diëtisten en gewichtsconsulentes van Spruitjes en Zo! beantwoorden je vragen.

Stel je vraag in het Online Spreekuur: overgewicht bij kinderen >>

Video van de week

EHBO-instructie: hoe leg je een mitella aan?

Bekijk de video